Οκτώ χρήσιμες πληροφορίες για το 100% Hotel Show 2023

Το 100% Hotel Show 2023 ξεκινάει το Σάββατo 18 Νοεμβρίου και παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν την επίσκεψή σας!

Η έκθεση θα διαρκέσει τρεις ημέρες, το διάστημα 18-20 Νοεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 10 πμ. μέχρι 8 μμ., εκτός της τελευταίας ημέρας, που η έκθεση θα ολοκληρωθεί στις 6 μμ.Για να εξασφαλίσετε ότι θα κάνετε ραντεβού με τις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν, σας προτείνουμε να βρείτε το προφίλ τους στη Λίστα Εκθετών, και να στείλετε αίτημα για ραντεβού την ημέρα
και ώρα που σας ενδιαφέρει.Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των 100% Hotel Design Awards, όπου θα διαγωνιστούν 29 μοναδικά ξενοδοχεία, αναδεικνύοντας την υπεροχή τού Ελληνικού Ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.Για να μπορέσετε να εισέλθετε στην έκθεση χωρίς μεγάλη αναμονή, προτείνουμε να κάνετε προεγγραφή σε αυτόν τον σύνδεσμο. Διαφορετικά θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στην είσοδο του 100% Hotel Show.Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν 20 εκπαιδευτικά workshops, στα οποία προτείνουμε να κάνετε προεγγραφή σε αυτό το link, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την είσοδό σας.Αν έχετε κάνει ήδη προεγγραφή, παρακαλούμε κατεβάστε το Badge Εισόδου σε αυτό το link.Σε περίπτωση που έχετε λάβει την 100% Members Card, παρακαλούμε να την επιδείξετε στην είσοδο της έκθεσης στο ειδικό booth των 100% Hotel Show Members.Γενικές πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στο ειδικό section του επίσημου website του 100% Hotel Show.

Δείτε εδώ τους εκθέτες

Κλείστε εδώ ραντεβού με τους εκθέτες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οκτώ, 100 Hotel Show 2023,okto, 100 Hotel Show 2023