Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας στην οικία Βενιζέλου στη Χαλέπα

Με την ευκαιρία  επισκέφθηκε την Οικία-Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα Χανίων. Τον συνόδευαν τα στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος Χριστίνα Παπακωνσταντίνου υποδιοικήτρια, Γιάννης Τσικριπής γενικός διευθυντής Προληπτικής Εποπτείας και Εξυγίανσης, Μαρία Κουτσούκαλη γενική διευθύντρια Λειτουργιών, Γεώργιος Γύπαρης διευθυντής χρηματικού και Αλίκη Δουλή διευθύντρια γραφείου διοικητή.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχάλης Μαρακάκης.

Τον διοικητή της ΤτΕ και τη συνοδεία του ξενάγησαν στο Μουσείο ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» Νικόλαος Παπαδάκης-Παπαδής, η αναπληρώτρια διευθύντρια Αργυρώ Βατσάκη και ο ιστορικός Σπύρος Νταουντάκης, ενώ είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις καινοτόμες εφαρμογές επαυξημένης (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR) και να ενημερωθούν για το έργο του Ιδρύματος και τον προγραμματισμό των δράσεών του.

Ο κ. Στουρνάρας σημείωσε μεταξύ άλλων στο βιβλίο επισκεπτών: «Μόνο αν κάποιος επισκεφτεί αυτό το Σπίτι-Μουσείο και ακούσει τις λεπτομέρειες από την πολιτική και ιδιωτική ζωή του εθνάρχη, μπορεί να έχει μια πλήρη αντίληψη της δημιουργίας της σύγχρονης Ελλάδας και της συμβολής του Ελευθέριου Βενιζέλου σε αυτήν».

Keywords
Τυχαία Θέματα