Ντόλι Πάρτον: Αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει για αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Όπως εξήγησε αν κάτι δεν της αρέσει θα το φτιάξει, παρ’ όλα αυτά μετανιώνει καθώς κάποιες από τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε ήταν λίγο υπερβολικές.

«Ενίοτε, παθαίνεις αιμάτωμα ή μερικές φορές με τα fillers και τα μπότοξ μπορεί να βάλεις υπερβολική ποσότητα και να πρέπει να περιμένεις μέχρι να μειωθεί το πρήξιμο για να φαίνεται ξανά φυσιολογικό», είπε στο περιοδικό.

«Αυτό σημαίνει ότι αντί να επιστρέψω στη δουλειά σε δύο εβδομάδες, θα μου πάρει ένα μήνα». Τον περασμένο μήνα η Πάρτον τόνισε το

πόσο προσεκτική έχει γίνει, στο να μην «υπερβάλλει» με τις επεμβάσεις τον τελευταίο καιρό.

«Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην το παρακάνεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις, όποτε μπαίνεις σε διαδικασία επέμβασης, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι κακό. Είναι πάντα επικίνδυνο και κάθε φορά που μπαίνω για οτιδήποτε σκέφτομαι “Ω Κύριε, σε παρακαλώ κάνε όλα να πάνε καλά”», είχε πει μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το γιατί είχε στραφεί στις αισθητικές επεμβάσεις στο παρελθόν, η Ντόλι Πάρτον εξήγησε στη συνέντευξη που έδωσε τώρα ότι είχε «χάσει πολύ την αυτοπεποίθηση της» από την αύξηση του βάρους της.

Πηγή: enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόλι Πάρτον, Αποκάλυψε,ntoli parton, apokalypse