Νεαρός ηθοποιός καταγγέλλει την χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού: “Δεν μου πλήρωσε ούτε τα μεταφορικά”

Σε μια τηλεοπτική καταγγελία προχώρησε ο Ιάσονας Λαγουτάρης, το πρωινό της Τετάρτης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου στον Alpha. Σε αυτήν, ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην συνεργάτιδα του και χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού για ανακολουθία στην εξέλιξη της συμφωνίας τους.

Ειδικότερα, ο Ιάσονας Λαγουτάρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν συνεργάζομαι πλέον με την Αλίκη Κατσαβού μετά από τέσσερα χρόνια διότι υπήρχαν οικονομικές

διαφορές. Ξεκινήσαμε να κάνουμε δυο έργα και στην ουσία δεν συνεχίσαμε διότι είχαμε κάποια δεδουλευμένα εκ των οποίων άλλη συμφωνία είχαμε κάνει και δεν πήρα ποτέ την συμφωνία που είχαμε πει. Οπότε έπρεπε να λήξω τη συνεργασία μου. Δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιο συμβόλαιο. Υπήρχε μόνο μια σύμβαση που έλεγε «αορίστου» και είχαμε συμφωνήσει κάποια άλλα χρήματα που μου τα έκοψε και δεν τα πήρα ποτέ. Μου έβαλε μόνο αυτά που θεώρησε εκείνη πως ήταν σωστό να βάλει για να φανεί πως με έχει πληρώσει. Τα υπόλοιπα χρήματα δεν τα έβαλε».

«Μου είχε κάνει αορίστου σύμβαση, ενώ τελειώσαμε τον Ιανουάριο και με ανάγκασε να υπογράψω οικειοθελή αποχώρηση ώστε να μην πάρω και απόλυση από τα λεφτά που είχε να μου δώσει. Δεν είμαι γραμμένος στο ΣΕΗ οπότε δεν είχα τη δύναμη και τη δυνατότητα ώστε να με υποστηρίξουν γιατί εγώ δεν έχω πλάτη να λέγομαι πως είμαι κάποιος στον χώρο. Είμαι νέος και ό,τι κάνω το κάνω μόνος μου, αργά και το παλεύω για να είμαι στον χώρο».

«Κάναμε πρόβες όλο το καλοκαίρι με την προοπτική να κάνουμε δυο παραστάσεις. Το βραδινό όμως πήγε στράφι, κατέστρεψα όλο το καλοκαίρι μου. Να πω ότι ήμουν χειρουργημένος στο γόνατο μου, μου είχε υποσχεθεί ότι θα μου δώσει τα λεφτά για να κάνω τη μετακίνηση μου στο θέατρο. Ούτε τα μεταφορικά μού πλήρωσε, τα πλήρωνα δηλαδή εγώ κάθε Κυριακή για να πάω στο θέατρο και δεν πιστεύω ότι θα τα πάρω και ποτέ» πρόσθεσε ο Ιάσονας Λαγουτάρης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

«Η Αλίκη Κατσαβού αρνείται τα πάντα και λέει ότι δεν τον ανάγκασε να παραιτηθεί. Ότι δεδουλευμένο και όποια οικονομική εκρεμμότητα υπήρχε ανάμεσα τους, του τα έχει δώσει» μετέφερε η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα