Μαζί για ακόμα μια χρονιά Διακρότημα και Ανδρογέας!

Η συνεργασία ενός κορυφαίου στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών φροντιστηρίου, όπως είναι το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και του ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό σε Παγκρήτιο και Πανελλαδικό επίπεδο, παροτρύνει τους μαθητές να συνδυάσουν το ακαδημαϊκό έργο με την ενεργό συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, προωθώντας έτσι την υγιή ζωή και την ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στον Άγιο Ιωάννη Κνωσού και αποτελεί μέλος του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, της μεγαλύτερης αλυσίδας φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο, με εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών για κάθε βαθμίδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προετοιμασία των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Με πρότυπη μέθοδο διδασκαλίας για τη Σχολική Μελέτη για μαθητές ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, καινοτόμα προγράμματα Μελέτης για παιδιά Δημοτικού, αλλά και εξειδικευμένα προγράμματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις για τα Πρότυπα Γυμνάσια (Ειδικά Προγράμματα, Βιβλία ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, συνεχή τεστ προσομοίωσης εξετάσεων) , το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ πρωτοπορεί και ξεχωρίζει ως Πρότυπο Κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι αυστηρά επιλεγμένοι καθηγητές, η καθημερινή ηλεκτρονική και εβδομαδιαία ενημέρωση γονέων και μαθητών για την πορεία της ύλης και την πρόοδό τους, τα συνεχή Διαγωνίσματα Προσομοίωσης πανελλαδικών εξετάσεων (οι μαθητές 100 φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξετάζονται ταυτόχρονα σε κοινά θέματα που εκπονούνται από τους Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ μετά από ενδελεχή μελέτη του συστήματος και των θεμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων) , η εξατομικευμένη καθοδήγηση από τον Υπεύθυνο Καθηγητή Τμήματος για πρόγραμμα διαβάσματος στο σπίτι, η χορήγηση του CAREER GATE TEST K. 16 PLUS , του πιο αξιόπιστου τεστ προσωπικότητας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τους μαθητές του φροντιστηρίου, οι Ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού, οι δράσεις και η καθοδήγηση των μαθητών στο χώρο του φροντιστηρίου προς τον κατάλληλο επαγγελματικό προσανατολισμό σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές τους, αλλά και η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου από πιστοποιημένους και εξειδικευμένους Συμβούλους Σταδιοδρομίας του φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, είναι λίγα μόνο από τα συστατικά της επιτυχίας των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Τις παραπάνω υπηρεσίες έρχεται να ισχυροποιήσει και ένα νέο πρόγραμμα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗΣ, το οποίο θα πραγματοποιείται πλέον σε συνεργασία με έγκριτους ψυχολόγους στο χώρο του φροντιστηρίου και θα παρέχει υποστήριξη στους μαθητές σε θέματα συναισθηματικής ευεξίας και ακαδημαϊκής πίεσης. Με ατομικές συνεδρίες και ομαδικά εργαστήρια, θα επικεντρωθεί σε τεχνικές ορθής διαχείρισης χρόνου, στην αντιμετώπιση του στρες και στην προώθηση της ψυχοσωματικής ευεξίας των μαθητών.

Η κ. Θάνια Λιναρδάκη, Διευθύντρια του φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ και ο κ. Απόστολος Ανυφαντάκης, Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ δίνοντας τα χέρια δήλωσαν τη δέσμευσή τους για την παροχή του καλύτερου δυνατού επιπέδου εκπαίδευσης και αθλητισμού στους μαθητές τους. Με τη συνεργασία αυτή, επιδιώκουν να ενθαρρύνουν την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των μαθητών, συνδυάζοντας την ακαδημαϊκή πρόοδο με τη φυσική δραστηριότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα