Λαϊκή συσπείρωση: “Μεταναστεύει” ο «Χαρίλαος» από τον Αποκόρωνα

Με ομόφωνη απόφαση των πενήντα και πλέον μουσικών του, αναζητεί στέγη εκτός ορίων Αποκόρωνα!

Δέσμιος λοιπόν, ο Δήμαρχος Αποκόρωνα των αλαζονικών συμπεριφορών, τις οποίες ο ίδιος είχε καταγγείλει στο πρόσφατο συμβούλιο της νέας θητείας του. Νεοεκλεγμένοι του συνδυασμού του που επιθυμούν αίθουσες «τρικλίνου» για να στεγάσουν τους θώκους τους, εξώθησαν τελικά τον μουσικό σύλλογο «Χαρίλαος» να πάρει το δρόμο της ξενιτιάς από το γενέθλιο τόπο του.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπηρετούν τα συμφέροντα των Αποκορωνιωτών με τέτοιες στάσεις

και πρακτικές.

Τι έχουν να δηλώσουν επίσης, οι εκπρόσωποι του πολιτικού τους φορέα που αρέσκονται να χρωματίζουν γαλάζιο τον Αποκόρωνα της κατά τα άλλα «ανεξάρτητης παράταξης»;

Υιοθετούν τέτοιες τακτικές και μεθοδεύσεις; Θα σιωπήσουν;

Το Υπουργείο Πολιτισμού τι γνώμη έχει για τη δράση του «Χαρίλαου» τη γνωρίζει, την ενδιαφέρει ή «τσιμέντο να γίνει»;

΄Ομως Αποκόρωνας δεν είναι μόνο οι όποια πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι όλες οι δυνάμεις που δρουν στην Κοινωνία του, εντός κι εκτός των γεωγραφικών του ορίων κι αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο σε υγεία, παιδεία, πρόνοια, πολιτισμό, εργασία και καθημερινότητα, μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες.

Όλοι αυτοί αναγνωρίζουν κάθε προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον κι εν προκειμένω την παρουσία του «Χαρίλαου» στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας.

Μέσα στο πολιτιστικό χάος και την επέλαση της υποκουλτούρας στη χώρα, ο «Χαρίλαος» αποδεικνύει πως υπάρχει κι άλλη επιλογή κι άλλος φάρος να οδηγεί το λαό.

Του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία του, για την ύπαρξή του και θα είμαστε μαζί του, όπου κι αν επιλέξει να στεγαστεί.

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι με την Λαϊκή Συσπείρωση

ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΖΩΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΜΑΤΣΑΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαϊκή, “Μεταναστεύει”, Χαρίλαος, Αποκόρωνα,laiki, “metanastevei”, charilaos, apokorona