Κωστής Χατζηδάκης από το Ρέθυμνο: «Η Ελλάδα συνεχίζει μπροστά με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις»

Οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμης σημασίας και δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν με χαλαρότητα, γιατί η Ελλάδα πρέπει να στείλει τους ικανότερους εκπροσώπους της στο ευρωκοινοβούλιο.

Αυτό ήταν το μήνυμα, που έστειλε από το Ρέθυμνο το απόγευμα του Σαββάτου ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Ρεθύμνου και στην οποία ήταν ο κεντρικός ομιλητής. Παρών στην εκδήλωση και ο ρεθυμνιώτης Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Στην

εκδήλωση, που έγινε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, έδωσαν το «παρών» όλες οι τοπικές αρχές: η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας Μιχάλης Βάμβουκας, οι δήμαρχοι Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, Μυλοποτάμου Γιώργος Κλάδος, Αμαρίου Παντελής Μουρτζανός, Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος, που θέλησε να συνομιλήσει με τον ρεθυμνιώτη στην καταγωγή κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης.

Τον υπουργό υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου Μανώλης Φουρφουλάκης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θάνος Σκαλούμπακας.

Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στην εθνική οικονομία, σημειώνοντας πως «η Ελλάδα από το 2019 και μετά έχει ανέβει αρκετά σκαλιά ψηλότερα. Έχουν δημιουργηθεί 400 χιλιάδες καινούριες θέσεις εργασίας και αντίστοιχα έχει περιοριστεί η ανεργία από το 17,5% στο 10% περίπου. Έχει ανέβει ο κατώτατος μισθός από τα 650 ευρώ στα 780 ευρώ και την επόμενη εβδομάδα θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Αντίστοιχα έχει ανέβει ο μέσος μισθός, οι καταθέσεις έχουν ανέβει από 150 δις σε 200 δις και το 60% της αύξησης αυτής στηρίζεται σε παραπάνω καταθέσεις των νοικοκυριών.

Η Ελλάδα συνεχίζει μπροστά με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, που ενισχύουν ακόμα πιο πολύ την οικονομία».

Ο κ. Χατζηδάκης θα βρίσκεται ως την Δευτέρα στο Ρέθυμνο και θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.

goodnet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα