Καταγγελία Χανιώτη: Πώς μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ επιχειρεί να κοροϊδέψει καταναλωτές

Πολλές φορές έχουμε διαβάσει, ακούσει ή και βιώσει προσπάθειες εξαπάτησης των καταναλωτών μέσω τρικ μάρκετινγκ, προβολής και προώθησης προϊόντων.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, οι καταναλωτές συνήθως δείχνουν εμπιστοσύνη. Και εκεί ποντάρουν όσες εταιρείες έχουν σκοπό με κόλπα να εξαπατήσουν τους καταναλωτές.

Μια τέτοια περίπτωση καταγγέλλει Χανιώτης καταναλωτής (τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του Flashnews.gr) ο οποίος είχε πάει να κάνει τις αγορές του σε πολύ γνωστή μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Όπως αναφέρει

στο Flashnews.gr ενώ έκανε τις αγορές του, εντός καταστήματος είδε σε μεγάλο ψυγείο να αναγράφεται με έντονα γράμματα η λέξη «Προσφορές».

Άνοιξε το ψυγείο, πήρε προϊόντα στο καλάθι του μέσα από αυτό, θεωρώντας ότι ήταν τυχερός που πέτυχε τιμές σε προσφορά.

Στη συνέχεια σκέφτηκε να ρωτήσει έναν υπάλληλο αν ήταν καλές οι προσφορές και η έκπτωση που γινόταν στα προϊόντα, καθώς πουθενά δεν ανέγραφε ποσοστό της έκπτωσης που καθιστούσε τα προϊόντα προσφορά.

Με έκπληξη άκουσε τον υπάλληλο να του λέει ότι δεν ήταν για σήμερα η προσφορά αλλά για αύριο! Ωστόσο, όπως τονίζει ο καταγγέλλων η πινακίδα ήταν αναρτημένη σήμερα, χωρίς να γράφει πουθενά ημερομηνία ή να ενημερώνει με κάποιο τρόπο ότι η προσφορά θα ήταν για αύριο!

Όπως καταγγέλλει πρόκειται για εξαπάτηση των καταναλωτών, καθώς δημιουργείται η εντύπωση ότι οι προσφορές ισχύουν σήμερα. Δείχνοντας εμπιστοσύνη οι καταναλωτές, γεμίζουν το καλάθι τους, σε κανονική τελικά τιμή και όχι σε τιμή έκπτωσης, αφού η προσφορά είναι υποτίθεται την επόμενη μέρα, χωρίς να ενημερώνεται ο καταναλωτής γι αυτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα