Ισόπαλος ο ΝΟΧ με Παναθηναϊκό

Ο ΝΟΧ ήταν φοβερός, έπαιξε με ψυχή και έφτασε μία ανάσα από το να νικήσει τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Ο ΝΟΧ κατάφερε να εκμηδενίσει την διαφορά δυναμικότητας και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και με τρία γκολ διαφορά του Παναθηναϊκού,

όμως με ένα γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα οι πράσινοι «έκλεψαν» την ισοπαλία με 11-11.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο 8λεπτο με το σκορ να αλλάζει συνεχώς. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 1-2, ο ΝΟΧ έκανε την ανατροπή φτάνοντας στο 3-2, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 3-4. Στο δεύτερο 8λεπτο τα γκολ ήταν λιγότερα με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές αμυντικά και με ένα επί μέρους 2-1 ο ΝΟΧ να ισοφαρίζει σε 5-5. Τα Χανιά ανέβασαν στροφές στην τρίτη περίοδο και πήραν το προβάδισμα, με τους πράσινους να προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να μείνουν κοντά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμα και με τρία γκολ με ένα φοβερό σερί, φτάνοντας το παιχνίδι στο 8-5. Το παιχνίδι δεν σταμάτησε να είναι ντέρμπι και να έχει ένταση εντός και εκτός πισίνας σε όλη τη διάρκειά του και ο ΝΟΧ βρέθηκε να προηγείται με 11-10 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκεί, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε, το οποίο ήταν σχεδόν… buzzer beater, οι γηπεδούχοι αστόχησαν στην τελευταία επίθεση και το 11-11 ήταν το τελικό σκορ.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισόπαλος, ΝΟΧ, Παναθηναϊκό,isopalos, noch, panathinaiko