Ηράκλειο: Συναυλία συλλόγων φοιτητών και εργαζομένων ΕΛΜΕΠΑ και Πανεπιστημίου Κρήτης ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στη Λ. Δικαιοσύνης στο Ηράκλειο μία συναυλία, με συντονιστές Συλλογικούς φορείς φοιτητών και εργαζομένων ΕΛΜΕΠΑ και Πανεπιστημίου Κρήτης, με αφορμή τον αγώνα ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, με ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό.

Όπως αναφέρουν οι σύλλογοι:

«Τις τελευταίες 8 εβδομάδες, Φοιτητικοί Σύλλογοι και συλλογικοί φορείς της ακαδημαϊκής κοινότητας πανελλαδικά δίνουμε ένα τεράστιο αγώνα

ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και την παράκαμψη του άρθρου 16 του Συντάγματος μέσα από συνελεύσεις, καταλήψεις και διαδηλώσεις!

Οι συλλογικοί φορείς φοιτητών & εργαζομένων του ΕΛΜΕΠΑ και του Παν. Κρήτης, θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε την τοπική κοινωνία σχετικά με το αντισυνταγματικό νομοσχέδιο που έρχεται να διαλύσει τη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση.

Γι΄ αυτό και διοργανώνουμε αυτή τη συναυλία και σας καλούμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί! Οι καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν σύντομα!!

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3 ΣΤΗ Λ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Συντονισμός Συλλογικών Φορέων φοιτητών & εργαζομένων ΕΛΜΕΠΑ και Παν. Κρήτης. Επισυνάπτουμε την αφίσα της εκδήλωσης και το link. Σας παρακαλούμε να το προωθήσετε! Ευχαριστούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα