Ηράκλειο: Σεμινάριο για το πως αντιδράς σε μηχανική βλάβη εν πλω

Στον τρόπο αντίδρασης και αντιμετώπισης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών εν πλω εκπαίδευτηκαν μέλη και φίλοι του Hraklion Yaghting Club σε σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι θεατές του σεμιναρίου το παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και το τι είπαν οι εισηγητές Λευτέρης Αντωνακάκης (αρχιμηχανικός του εμπορικού ναυτικού) και Κώστας Μυλωνάς (ηλεκτρολόγος σκαφών)

Η σχετική ανακοίνωση:

Με μεγάλη συμμετοχή

μελών και φίλων του Heraklion Yachting Club έγινε το 2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα: ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΝ ΠΛΩ -ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 18.00 στα γραφεία του Heraklion Yachting Club με εισηγητές τον Λευτέρη Αντωνακάκη αρχιμηχανικό του εμπορικού ναυτικού (πιστοποιημένο RINA chief engineer) και τον Κώστα Μυλωνά ηλεκτρολόγο σκαφών.

Συζητήθηκαν συνήθεις βλάβες εν πλω. Οι εισηγητές προχώρησαν μετά από ερωτήσεις σε παραδείγματα και πρακτικές στους τρόπους αντιμετώπισης των παραπάνω περιπτώσεων. Παράλληλα δόθηκαν βασικές κατευθύνσεις στην πρόληψη για την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων που απορρέει από το σωστό, έγκαιρο και επιμελές service αλλά και στα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά που πρέπει κάθε σκάφος στη συνέχεια να φέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Σεμινάριο,irakleio, seminario