ΗΠΑ: Συνελήφθη γυναίκα serial killer – Πώς παγίδευε τα θύματά της

Η 33χρονη Rebecca Auborn, που φέρεται να είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών κατά συρροή δολοφόνων, κατηγορείται ότι παγίδευε άνδρες με πρόσχημα το σεξ. Στην συνέχεια τους χορηγούσε θανάσιμη δόση ναρκωτικού και τους λήστευε, σύμφωνα με τον ανακοίνωσή του γενικού εισαγγελέα της πολιτείας, Dave Yost.

Η αρμόδια αστυνομική διεύθυνση του Κολόμπους αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω την έρευνα. «Μην αγοράζετε σεξ στο Οχάιο. Καταστρέφει ζωές και θα μπορούσε να σας κοστίσει τη δική σας», είπε ο Dave Yost.

Οι

αρχές πιστεύουν ότι η 33χρονη χορήγησε υπερβολική δόση ναρκωτικών και σκότωσε 4 άνδρες στο διάστημα μεταξύ του Δεκεμβρίου 2022 και του Ιουνίου 2023, ενώ ένας ακόμη άνδρας επέζησε από την απόπειρα δολοφονίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 33χρονη χορηγούσε φαιντανύλη πριν ληστέψει τα θύματα της. Πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο, εγκληματική επίθεση και ληστεία. Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι αρχές της είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για τον φόνο ενός από τους άνδρες, τον Ιανουάριο.

Η Rebecca Auborn κρατείται αυτή τη στιγμή στη φυλακή της κομητείας Franklin και η προκαταρκτική ακρόαση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη, σύμφωνα με το γραφείο του γενικού εισαγγελέα. Οι ερευνητές εστιάζουν στις δραστηριότητές της στο βορειοανατολικό Κολόμπους, ενώ αναζητούν περισσότερα θύματα.

Μάλιστα η αστυνομία ζητάει από το κοινό να παρέχει πληροφορίες σχετικά με άνδρες που έχασαν την ζωή τους από υπερβολική δόση ναρκωτικών το τελευταίο διάστημα στο Οχάιο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε εξαιτίας της κοινής έρευνας της αστυνομικής διεύθυνσης του Κολόμπους και ειδικών πρακτόρων του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών του Οχάιο.

«Αυτές οι κατηγορίες είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μας με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών του Οχάιο», δήλωσε η αρχηγός της αστυνομικής διεύθυνσης του Κολόμπους Elaine Bryant. Και συνέχισε: «Η αστυνομική διεύθυνση του Κολόμπους παραμένει αφοσιωμένη στη εξασφάλιση της δικαιοσύνης για όλα τα θύματα και τις οικογένειές τους που επηρεάστηκαν από τις ενέργειες ενός μόνο ατόμου».

Keywords
Τυχαία Θέματα