Η 20άδα για τη μάχη της Καλαμάτας – Eπιστροφή Ματάους μετά από έξι μήνες!

Στην 20αδα που ανακοινώθηκε, απουσιάζουν οι γνωστοί απόντες (Νίκολιτς, Σερβιλάκης, Βουό) ενώ η προετοιμασία των Χανίων ολοκληρώθηκε το πρωί με προπόνηση που έγινε στην Τρίπολη. H είδηση έχει να κάνει με την επιστροφή του Φέλιξ Ματάους καθώς ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι συμπεριλήφθηκε στην 20αδα των Χανίων μετά από σχεδόν έξι μήνες όταν και ο τραυματισμός που υπέστη τον άφησε εκτός δράσης.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως ο Ματάους μετράει μόλις μια συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα, αυτήν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

κόντρα στον Ιωνικό.

Στα Χανιά η πίστη για τη νίκη είναι μεγάλη και άπαντες είναι πανέτοιμοι, εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου να πάρουν τη νίκη στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας προκειμένου να “σβήσουν” την ήττα από τον Ιωνικό στην πρεμιέρα των play offs.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου, η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει του αυριανού (31/3, 14:30) αγώνα με την Καλαμάτα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play-offs της Super League 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, διπλό τακτικής και στατικές φάσεις.

Στην αποστολή της ομάδας μας βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Καλογεράκης, Ματάους, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Κατσούρρι, Παναγιώτου, Σιλά, Τσορνομάζ, Πέιος, Τσέλιος, Ντίας, Λεμονής, Μιούλερ, Κόλα, Νίλι, Μάνος, Ελευθεριάδης, Μάναλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίκολιτς, Σερβιλάκης και Βουό, όπως επίσης και οι Πενταράκης, Μουτόμπο, Μανουσάκης, Βόρφι και Κουκουράκης.

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την ευγενική παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεών της προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα