Φρίκη από την κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς για Ισραηλινή: «Την βιάσαμε με τον πατέρα του και μετά την σκοτώσαμε»

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο με τρομοκράτες της Χαμάς που περιγράφουν με απόλυτη ηρεμία τις θηριωδίες τους στα κιμπούτς, κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ.

Πρόκειται για βίντεο που ήρθε τώρα στο «φως» της δημοσιότητας και περιλαμβάνει την ομολογία ενός πατέρα και του γιου του που βίασαν και στην συνέχεια εκτέλεσαν μία νεαρή γυναίκα στο Ισραήλ, όταν εισέβαλαν σε αυτό πριν από περίπου οκτώ μήνες.

Πρόκειται για τον 47χρονο Τζαμάλ Χουσεΐν Άχμαντ Ράντι και τον 18χρονο

γιο του, Αμπντάλα, που συνελήφθησαν από τον ισραηλινό στρατό στη Λωρίδα της Γάζας πριν από μερικές εβδομάδες και στη συνέχεια ανακρίθηκαν για την τρομοκρατική επίθεση.

Ο 47χρονος Τζαμάλ ανέφερε κατά την διάρκεια της ανάκρισής του ότι εντόπισε «μια γυναίκα που ούρλιαζε και έκλαιγε» σε ένα σπίτι στο κιμπούτς Νιρ Οζ, μια κοινότητα κοντά στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας. «Έκανα αυτό που έκανα, τη βίασα. Την απείλησα με το όπλο μου για να της βγάλω τα ρούχα, θυμάμαι ότι φορούσε τζιν σορτσάκι, αυτό είναι όλο», πρόσθεσε ο 47χρονος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι συνέβη στην γυναίκα μετά τον βιασμό, αλλά ο γιος του είπε στον ανακριτή ότι ο πατέρας του σκότωσε την γυναίκα.

«Ο πατέρας μου τη βίασε, μετά τη βίασα εγώ, μετά ο ξάδερφός μου και μετά φύγαμε, αλλά ο πατέρας μου σκότωσε τη γυναίκα αφού τελειώσαμε με τους βιασμούς της», είπε ο Αμπντάλα στο ίδιο ύφος με τον πατέρα του.

Σε άλλο μέρος της ανάκρισής του, ο 47χρονος ανέφερε: «Σε κάθε σπίτι όπου βρίσκαμε κάποιον, είτε τον σκοτώναμε, είτε τον απαγάγαμε». Άλλωστε, από τους 400 κατοίκους του κιμπούτς Νιρ Οζ, τουλάχιστον 20 σκοτώθηκαν στις 7 Οκτωβρίου και 80 απήχθησαν.

Τα βίντεο των ανακρίσεων του πατέρα και του γιου δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο αφότου το Φόρουμ Ομήρων και Αγνοουμένων Οικογενειών μοιράστηκε το υλικό από τις κάμερες σώματος των τρομοκρατών της Χαμάς που ήταν πάνω από τα πρόσωπα πέντε γυναικών του Ισραηλινού στρατού που αιμορραγούσαν.

dnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρίκη, Χαμάς, Ισραηλινή, Την,friki, chamas, israilini, tin