«Φωτορειβατώ» Ένα φωτογραφικό ορειβατικό ταξίδι στις κορυφές του κόσμου ξεκίνησε στα Χανιά

Εβδομήντα φωτογραφίες βγάζουν… εισιτήριο στο κοινό για ένα μοναδικό ορειβατικό ταξίδι στις κορυφές του κόσμου, ελληνικές και ξένες.

Η έκθεση φωτογραφίας «Φωτορειβατώ» άνοιξε χθες τις πύλες της και προσφέρει στο κοινό ένα ταξίδι μέσα από υπέροχες εικόνες στις οποίες ορειβάτες από διάφορους ορειβατικούς συλλόγους της Ελλάδας κατάφεραν να απαθανατίσουν την επιβλητική ομορφιά της φύσης.

Πρόκειται για μια έκθεση που συνδιοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης.

Όπως

ανέφερε ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, Σταύρος Μπαδογιάννης, είναι φωτογραφίες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά από όλο τον κόσμο, που έχουν ληφθεί από ορειβατικούς συλλόγους όλης της χώρας. Φυσικά από τα εκθέματα δε θα μπορούσαν να λείπουν φωτογραφίες και του ΕΟΣ Χανίων.

Είναι μια ευκαιρία, ένα έναυσμα για τα μέλη μας να ξεκινήσουν να μαζεύουν σιγά – σιγά υλικό γιατί μέσα στο καλοκαίρι θα κάνουμε φωτογραφική έκθεση αποκλειστικά για τα Λευκά Όρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ο ΕΟΣ Χανίων, συμπληρώνει 94 χρόνια ζωής και δράσης, με τον κ. Μπαδογιάννη να δηλώνει πως ο ορειβατικός σύλλογος είναι ανοιχτός για οποιαδήποτε ηλικία αρκεί όπως λέει, να έχει όρεξη για περπάτημα.

«Έχουμε πάρα πολλά νέα μέλη, είναι συγκινητικό το γεγονός ότι το 1987 που πήγα για πρώτη φορά στο διοικητικό συμβούλιο ήμουν ο νεότερος και τώρα είμαι ο μεγαλύτερος. Μπορεί να έρθει όποιος θέλει γιατί έχουμε πεζοπορίες για όλα τα γούστα. Δεν κάνουμε μόνο δύσκολες πεζοπορίες, κάνουμε και πολύ εύκολες πεζοπορίες, αρκεί να έχει όρεξη να περπατήσει!»

Η έκθεση θα λειτουργεί στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού ομίλου Χανίων μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Τ.Λ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτορειβατώ, Χανιά,fotoreivato, chania