Εβαλε δύσκολα στον Απόλλωνα ο ΝΟΧ ANEK LINES

Η ομάδα του Μανούσου Βιζυράκη κοίταξε στα μάτια τον Απόλλωνα Σμύρνης, από τον οποίο ηττήθηκε μεν με σκορ 13-18, ωστόσο σ’ ένα μεγάλο μέρος του αγώνα του έβαλε δύσκολα, αφήνοντας έτσι υποσχέσεις για τη συνέχιση των υποχρεώσεων του και το στόχο που έχει θέσει για παραμονή.

Ο ΝΟΧ ANEK LINES αιφνιδίασε τον Απόλλωνα, τον οποίο… ζόρισε μέχρι τα μισά του αγώνα, με την “ελαφρά ταξιαρχία” να αποκτά διαφορά από την τρίτη περίοδο και μετά, οπότε κι έφερε το παιχνίδι στα δικά της μέτρα.

Το καλύτερό του παιχνίδι από τη μέρα που

φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟΧ ANEK LINES σημείωσε ο Αράκι, σκοράροντας 7 γκολ ενώ για τον Απόλλωνα πρώτος σκόρερ ήταν ο Γαρδίκας με 5 τέρματα.

Διαιτητές: Μάρκοβιτς – Τσόκας
Οκτάλεπτα: 2-1, 4-6, 5-8, 2-3

ΝΟ Χανίων ANEK LINES (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης 1, Αράκι 7, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Ζουζούνης 1, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουσάροβ 2, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 5, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 5, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εβαλε, Απόλλωνα, ΝΟΧ ANEK LINES,evale, apollona, noch ANEK LINES