Έτσι ζούσε η Τζένιφερ Άνιστον στα ‘90s: H «χρυσή» έπαυλη της ηθοποιού από τα Φιλαράκια (φωτο, βιντεο)

Η προβολή των Friends τη δεκαετία του ’90 σήμανε ταυτόχρονα και μια σημαντική οικονομική ενίσχυση για όλα τα μέλη αυτής της ομάδας «φίλων» που μοιράζονταν τον καφέ τους και τη ζωή τους στο Central Perk. Μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, είναι πολλές οι λεπτομέρειες εκείνης της εποχής που έρχονται πλέον στο φως, ξεσκονίζοντας το συρτάρι με τις αναμνήσεις μιας εποχής που ο καθένας τη ζούσε με τον δικό του τρόπο.

Στην περίπτωση της Τζένιφερ Άνιστον, της διάσημης Ρέιτσελ, οι εισπράξεις από τα Friends

που εκτοξεύονταν χρόνο με το χρόνο, μεταφράστηκαν στην απόκτηση μιας έπαυλης που σήμερα, έχει κρεμασμένη μπροστά της την πινακίδα «προς πώληση».

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Friends η ηθοποιός είχε επιλέξει να μένει σε ένα ιδιαίτερο κτήμα, συνολικής έκτασης 600 τετραγωνικών μέτρων στην κορυφή ενός λόφου με θέα ολόκληρη την πόλη του Λος Άντζελες. Πρόκειται για το “The Crown Jewel“, όπως ονομάζεται το συγκρότημα που χτίστηκε το 1936 στην κορυφή του Laurel Canyon και το οποίο έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν και άλλες προσωπικότητες του κινηματογράφου, όπως ο Κόρμπιν Μπέρνσεν και η Αμάντα Πέις.

Αν και σήμερα μοιάζει πλήρως ανακαινισμένο και με μια αύρα καλιφορνέζικου μοντερνισμού, το ακίνητο στην οδό Kew Drive 2114 δεν περνάει απαρατήρητο. Η κατοικία διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, ενώ υπάρχει ακόμη ένα μικρότερο σπίτι με πισίνα και ένας ξενώνας στο σχήμα του γράμματος Α.

Το highlight της κατοικίας είναι ένα πανέμορφο μπανγκαλόου, το οποίο έχει ονομαστεί “El Nido de Nestor”, μια αναφορά σε έναν από τους πρώην κατοίκους του: τον Ισπανό Néstor Almendros, νικητή του Όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας το 1978 για την ταινία Days of Heaven.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergii Dolgyi Real Estate Photography (@sergii.dolgyi.photo)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergii Dolgyi Real Estate Photography (@sergii.dolgyi.photo)

Η μοναδική θέα αυτού του σπιτιού ήταν που προσέλκυσε την Τζένιφερ Άνιστον και την έπεισε πως σε αυτό το μέρος θέλει να ζήσει. Ως κερασάκι στην τούρτα της πολυτέλειας, το σπίτι μπροστά από την πισίνα διαθέτει γυμναστήριο, μια σοφίτα στον τελευταίο όροφο και ένα μίνι μπαρ. Η παρουσία της Άνιστον εκεί σίγουρα αναβάθμισε ένα μέρος που ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμο από μόνο του.

Η 54χρονη σήμερα ηθοποιός αποφάσισε να μετακομίσει το 2020 και έκτοτε το συγκεκριμένο ακίνητο παραμένει προς πώληση. Η Άνιστον το είχε αγοράσει για 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σήμερα κοστίζει μισό εκατομμύριο παραπάνω. Αυτό μάλλον είναι και το τίμημα του να ζεις σαν την Τζένιφερ Άνιστον τη δεκαετία των ’90s.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένιφερ Άνιστον, ‘90s, Φιλαράκια,tzenifer aniston, ‘90s, filarakia