Ερατοσθένης Καψωμένος: Σημαντικό βραβείο για το σπουδαίο συγγραφικό του έργο στον Χανιώτη Καθηγητή Πανεπιστημίου

Με το βραβείο «Διδώ Σωτηρίου», ένα βραβείο το οποίο η Εταιρεία απονέμει σε σημαίνουσες προσωπικότητες που με το έργο τους συντελούν στη διάδοση των Ελληνικών Γραμμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, βραβεύτηκε ο Χανιώτης, ομότιμος Καθηγητή2 Νέας Ελληνικής Φιλολογίας και Θεωρίας της Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ερατοσθένης Γ. Καψωμένος, από την Εταιρεία Συγγραφέων.

Ο

Ερατοσθένης Καψωμένος είναι Πανεπιστημιακός Δάσκαλος, Συγγραφέας, Μελετητής και Ερευνητής άφησε και συνεχίζει να αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στο Πολιτιστικό Κεφάλαιο της χώρας μας, καλλιεργώντας τους τομείς της Θεωρίας και της Ερμηνείας της Λογοτεχνίας, ερευνώντας, αναλύοντας και ερμηνεύοντας τα πολιτισμικά φαινόμενα, ανιχνεύοντας τα διακριτικά γνωρίσματα του ελληνικού πολιτισμικού προτύπου. Πρόκειται για Καθηγητή διεθνούς εμβέλειας που το έργο του στα Γράμματα είναι ευρέως γνωστό και διδάσκεται σε πολλά Πανεπιστήμια.

Συγχαρητήριο μήνυμα για τη βράβευση του Ερατοσθένη Καψωμένου απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερατοσθένης Καψωμένος, Σημαντικό, Χανιώτη Καθηγητή Πανεπιστημίου,eratosthenis kapsomenos, simantiko, chanioti kathigiti panepistimiou