ΕΠΣΧ: Έντονη δυσαρέσκεια των διαιτητών για το συμβάν με Βράγκου – Σκέφτονται ακόμα και αποχή

ο περιστατικό αυτό ήταν εκείνο που ξεχείλησε το ποτήρι καθώς είχαν προηγηθεί ανακοινώσεις ομάδων κατά διαιτητών και διαφορά άλλα συμβάντα που είχαν προηγηθεί κατά την διάρκεια επίσημων αναμετρήσεων εις βάρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο σύνολο της δύναμης των διαιτητών της ΕΠΣ Χανίων λόγω του περιστατικού στο παιχνίδι Νέοι Μινώταυρου με Κρητικό Αστέρα, και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για αποχή όλων των διαιτητών από την επόμενη αγωνιστική όλων των πρωταθλημάτων της Ένωσης.

Πράγμα που σημαίνει

ότι αν επαληθευτεί, πάμε σε αναστολή των πρωταθλημάτων και η επόμενη αγωνιστική δεν θα διεξαχθεί.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα του Κρητικού Αστέρα με τους Ν. Μινωταύρου ανάμεσα στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και την διαιτητή Ευαγγελία Βράγκου φαίνεται ότι παίρνει μεγάλες διαστάσεις που δεν αποκλείεται να φτάσουμε ακόμα και σε αναστολή, μόνο για το επόμενο Σαββατοκύριακο, της δράσης των τοπικών πρωταθλημάτων.

Η κυρία Βράγκου γράφει στο φύλλο αγώνα ότι ο τερματοφύλακας Κουκουλάς του Κρητικού Αστέρα στο 96ο λεπτό της αναμέτρησης της επιτέθηκε ασκώντας βία εναντίον της. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού ο Κουκουλάς κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος της όταν την είδε να βάζει την σφυρίχτρα στο στόμα για να σφυρίξει την λήξη του καθώς διαφωνούσε για τα λεπτά καθυστερήσεων πιστεύοντας ότι υπήρχαν περισσότερες καθυστερήσεις.

Ο τερματοφύλακας του Κρητικού Αστέρα επιχείρησε να ζητήσει συγνώμη από την διαιτητή της αναμέτρησης μετά την λήξη του περιστατικού με την ίδια να μην την δέχεται.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αρχηγοί των δύο ομάδων υπέγραψαν το φύλλο αγώνα με επιφύλαξη δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι διαφωνούσαν σε όσα έγραψε η Βράγκου.

Όπως και να’ χει, οι επόμενες ώρες θα κρίνουν τις εξελίξεις καθώς οι διαιτητές της ΕΠΣ Χανίων πρόκειται ν’ αποφασίσουν οριστικά αν θα προχωρήσουν σε αυτήν την απόφαση βάζοντας “λουκέτο” στα τοπικά πρωταθλήματα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το τι μέλει γενέσθαι με την εκδίκαση της υπόθεσης θα αποφανθεί η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χανίων που αναμένεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα