Εορταστικά all inclusive πακέτα για το Πάσχα σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Κρήτης

Πλησιάζουμε προς την εορταστική περίοδο του Πάσχα και ήδη αρκετά ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένα πακέτα για τις συγκριμένες ημερομηνίες.

Μάλιστα, όσοι φροντίσουν να κάνουν την κράτηση τους από νωρίς, μπορούν να εξασφαλίσουν ακόμα καλύτερες τιμές και παροχές.

Στα πακέτα διαμονής που ξεχωρίσαμε φέτος και σας παρουσιάζουμε, περιλαμβάνονται 4 ξενοδοχεία με all inclusive προσφορές

για ζευγάρια αλλά και οικογένειες, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες σας.

Οι προσφορές αφορούν κατά βάση το πενθήμερο από Μεγάλη Παρασκευή έως και Τρίτη του Πάσχα (03 – 07/05), αλλά μπορείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας, σε περίπτωση που το επιθυμείτε (από νωρίτερα έως και αργότερα).

Ειδικά φέτος, που η αργία της Πρωτομαγιάς έχει μεταφερθεί στις 07 Μαΐου, υπάρχει μια παραπάνω αφορμή για να παρατείνεται τη διαμονή σας.

Συνδυάστε την εμπειρία ολιγοήμερων διακοπών και ξεγνοιασιάς, με όμορφες παραδόσεις, ξεχωριστή γαστρονομία (με νηστίσιμα εδέσματα και μη) και το ιδιαίτερο κλίμα των ημερών. Ένα ιδανικό σκηνικό διακοπών ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς…

Όλα τα πακέτα αφορούν σε ειδικά διαμορφωμένο all inclusive πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα! Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, καθώς και ελεύθερη κατανάλωση σε ποτά, αναψυκτικά, καφέδες, χυμούς κ.α.

Επίσης, όλα τα πακέτα διαμονής περιλαμβάνουν: νηστίσιμο μενού την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο, συμμετοχή στο Αναστάσιμο δείπνο (με τη συνοδεία όλων των παραδοσιακών πιάτων, όπως μαγειρίτσα, καλτσούνια, αυγά κλπ.) και φυσικά ανήμερα του Πάσχα, πλούσιο τραπέζι με πλήθος από πασχαλινά εδέσματα όπως κοκορέτσι, κοντοσούβλι, , ψητά φούρνου, σουβλιστά, αντικριστά κ.α. – για κάθε ξενοδοχείο το μενού ενδέχεται να διαφέρει.

Πάντα με ζωντανή μουσική (παραδοσιακά κρητικά, λαϊκά) και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ελάχιστη διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις.

Πάμε όμως να δούμε και τα πακέτα:

Aelius Hotel & Spa στις Γούβες

Το Aelius Hotel and Spa βρίσκεται στις Κάτω Γούβες, σε μια βολική τοποθεσία με ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές, κοντά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αλλά και τη Χερσόνησο.

Η ευρύτερη περιοχή διαθέτει όμορφες, αμμώδεις παραλίες, γραφικούς κολπίσκους, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν παραδοσιακά χωριά στη γύρω περιοχή αλλά και διάφορους χώρους ψυχαγωγίας όπως τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, το ενυδρείο Cretan Aquarian κ.α.

Ιδανικός προορισμός για ζευγάρια αλλά και οικογένειες που αναζητούν διακοπές με ήρεμη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Τα δωμάτια διαθέτουν άνεση αλλά και σύγχρονη τεχνολογία με πλήρη εξοπλισμό, καινούργια επίπλωση και όμορφη θέα στη θάλασσα, στον κήπο ή στην πισίνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν νόστιμη ελληνική-μεσογειακή και διεθνή κουζίνα στα 2 εστιατόρια των εγκαταστάσεων ή να χαλαρώσουν με ένα ποτό στο πολυσύχναστο μπαρ της πισίνας.

Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις προσφέρουν γυμναστήριο κέντρο με υπηρεσίες spa και ευεξίας, snack bar, 2 παιδότοπους, 3 εξωτερικές πισίνες, εσωτερική πισίνα, πισίνα για παιδιά καθώς και αρκετά σημεία χαλάρωσης αλλά και χώρους δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Διαμονή 65€ ανά ενήλικα (ανά ημέρα), με ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων Ειδικές προσφορές για οικογένειες με παιδιά

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 28970 41101 και επίσης 6944691129

Wyndham Grand Mirabello στον Άγιο Νικόλαο

Το Wyndham Grand Mirabello θα σας γοητεύσει με την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια του, με θέα τις καταπράσινες πλαγίες του Λασιθίου και το μαγευτικό κόλπο της Μιραμπέλλου.

Μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι και τη λιμνοθάλασσα του Αγίου Νικολάου, το ανακαινισμένο συγκρότημα βρίσκεται σ’ ένα όμορφο περιβάλλον, μέσα στα ελαιόδεντρα και την άγρια ομορφιά της κρητικής φύσης.

Ιδανικά σχεδιασμένα για οικογένειες αλλά και ζευγάρια, τα δωμάτια, οι σουίτες και τα bungalows, συνδυάζουν τη σύγχρονη φινέτσα και την κομψότητα με την ησυχία και τη νησιωτική αύρα. Όλα τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί με ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια και την άνεση, είναι φωτεινά και με όμορφη διακόσμηση.

Το Wyndham Grand Mirabello διαθέτει μια πληθώρα εστιατορίων και μπαρ, όπως την ιταλική τρατορία (εστιατόριο), εστιατόριο με κρητική κουζίνα, grill & bar δίπλα στην παραλία, ένα pool bar με υγιεινές επιλογές, αλλά και shisha lounge. Επιπλέον, οι εντυπωσιακοί μπουφέδες του κεντρικού εστιατορίου του ξενοδοχείου με την ανοιχτή κουζίνα και τους χώρους live μαγειρικής είναι μια επιλογή που δεν πρέπει να παραλείψετε.

Στο Mirabello Spa ο επισκέπτη μπορεί να ανανεώσει σώμα και πνεύμα, ενώ το τζακούζι, η σάουνα και η θερμαινόμενη πισίνα θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη χαλάρωση. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων στα σύγχρονα γήπεδα του ξενοδοχείου και να ανανεωθείτε μέσα στις χαλαρωτικές πισίνες και τους χώρους γυμναστικής.

Θα λατρέψετε σίγουρα και το Beach Club, που περιλαμβάνει δύο λαμπερές πισίνες, αμμώδεις παραλίες και ιδιωτική μαρίνα για σκάφη, γυμναστήριο και αθλητικούς χώρους, ξεχωριστά εστιατόρια και μπαρ, χώρους δραστηριοτήτων για παιδιά αλλά και υπαίθριο κινηματογράφο!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Διαμονή 75€ ανά ενήλικα (ανά ημέρα), με ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων Οικογένεια με 2 ενήλικες + 2 παιδιά έως 14 ετών, συνολικά 200€

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 28410 28400 και επίσης 6944691129

Royal & Imperial Belvedere Resort στη Χερσόνησο

Κτισμένο στην κορυφή ενός λόφου στα περίχωρα της Χερσονήσου, το Royal & Imperial Belvedere Resort βρίσκεται σε προνομιακή θέση που προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής και παράλληλα εντυπωσιακή θέα προς την θάλασσα.

Το θέρετρο καλύπτει μια μεγάλη έκταση πολλών στρεμμάτων, γεμάτη με όμορφους κήπους και διάσπαρτα ελαιόδεντρα, λεμονιές και φοίνικες. Ένα όμορφο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από διάφορους χώρους ψυχαγωγίας και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες δωματίων, όπως σουίτες, δωμάτια, οικογενειακά δωμάτια και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ζευγαριών και οικογενειών.

Τα φωτεινά και ευάερα δωμάτια εξασφαλίζουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια άνετη διαμονή, ενώ για τους πιο απαιτητικούς υπάρχουν ακόμα και σουίτες με υδρομασάζ, αλλά και σουίτες/δωμάτια, σε ξεχωριστά επίπεδα. Όλα περιλαμβάνουν μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο και στους κήπους ή το λόφο.

Τα 2 κύρια εστιατόρια σερβίρουν μεγάλη ποικιλία από διεθνή πιάτα σε μπουφέ, ενώ επίσης υπάρχουν και τα 2 μπαρ θα απολαύσετε σνακ και ελαφριά γεύματα. Επίσης, μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα ποτό στο lounge bar ή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία δωματίου.

Το Belvedere Resort διαθέτει 6 εξωτερικές πισίνες, 1 θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, 3 γήπεδα τένις και γυμναστήριο. Υπάρχουν επίσης 2 σνακ μπαρ, 4 κοκτέιλ μπαρ και 2 χαλαρά εστιατόρια με μπουφέ. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν μπάσκετ, μίνι γκολφ και μπιτς βόλεϊ.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Διαμονή 65€ ανά ενήλικα (ανά ημέρα), με ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων Ειδικές προσφορές για οικογένειες με παιδιά

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 28970 29473 και επίσης 6944691129

Κalypso Cretan Village Resort & Spa στον Πλακιά

Κτισμένο σ ένα καταπράσινο περιβάλλον με θέα την άγρια ομορφιά της νότιας Κρήτης και του Λυβικού πελάγους, προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση για διακοπές σε ένα περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης.

Το Kalypso Cretan Village Resort & Spa, προσφέρει 5 διαφορετικούς τύπους δωματίων με αντίστοιχες παροχές υπηρεσιών.

Διαθέτει εστιατόριο και bar, πισίνα, κέντρο ψυχαγωγιάς, υπηρεσίες spa με υδρομασάζ και χαμάμ, ενώ επίσης παρέχει τη δυνατότητα για μια σειρά από εξωτερικές δραστηριότητες όπως καταδύσεις κλπ.

Λίγα μόλις λεπτά από τον Πλακιά, τη μονή Πρέβελη, το Σπήλι αλλά και τα υπόλοιπα όμορφα χωριά του Αγίου Βασιλείου που προσφέρονται για μικρές εξορμήσεις.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Από 40€ ανά ενήλικα (ανά ημέρα), με ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεωνΟικογένεια με 2 ενήλικες + 2 παιδιά, συνολικά 100€

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 28320 31296 και επίσης 6944691129

Keywords
Τυχαία Θέματα