Ένωση Στρατιωτικών Χανίων: Με αυτοκόλλητο αφιερωμένο στη Μάχη της Κρήτης τιμά την 83η επέτειο το Στρατιωτικό Ταχυδρομείο

Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Ταχυδρομείου της 5ης Αερομεταφερομενης Ταξιαρχίας (911 ΣΤΓ 5ης Α/Μ ΤΑΞ), με αφορμή την 83η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης.

Για τη χρονική περίοδο 20 Μαΐου -7 Ιουνίου 2024, πρότεινε να επικολλά σε όλους τους εξερχομενους φακέλους του γραφείου, ειδική αυτοκόλλητη ετικέτα

που θα παραπέμπει στην ιστορική Μάχη της Κρήτης του 1941.

Συγκεκριμένα, κάθε εξερχόμενος φάκελος προς πολιτικούς και στρατιωτικούς αποδέκτες, θα περιλαμβάνει ένα αυτοκόλλητο εξωτερικά, με ένα συγκεκριμένο QR CODE.

Οι αποδέκτες, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σάρωσης του κωδικού αυτού από το κινητό τους, θα παραπεμπονται αυτόματα στο λήμμα “Μάχη της Κρήτης” της ηλεκτρονικής εγκυκλοπαιδειας WIKIPEDIA, όπου παραθέτονται σημαντικά στοιχεία από την εν λόγω μάχη.

Σκοπός της παραπάνω πρωτοβουλίας, είναι η προβολή αυτού του σημαντικού ιστορικού γεγονότος πανελλαδικά, καθως μεγάλος αριθμός εξερχομένων φακέλων θα διακινηθουν αυτή τη χρονική περίοδο.

Η πρωτοβουλία αυτή, που εγκρίθηκε από τους προϊστάμενους Σχηματισμούς, πέραν από τη σημασία ανάδειξης ενός ιστορικού γεγονότος, αποδεικνύει ότι η ορθολογική χρήση της τεχνολογίας, μπορεί να εξυπηρετήσει εκπαιδευτικούς – μορφωτικους σκοπούς με έναν πιο απλό και άμεσο τρόπο!

«Συγχαρητήρια στο Δντή του Στρατιωτικού Ταχυδρομείου και μέλος της ΕΣΠΕΕ ΧΑΝΙΩΝ, κ. Γιώργο Αχλαδιανάκη για την παραπάνω σκέψη και δράση!»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένωση Στρατιωτικών Χανίων, Μάχη, Κρήτης, 83η, Στρατιωτικό Ταχυδρομείο,enosi stratiotikon chanion, machi, kritis, 83i, stratiotiko tachydromeio