Ενισχύθηκε με νέο εξοπλισμό το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων – Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις ο Σταύρος Αρναουτάκης (φωτο-βιντεο)

O Περιφερειάρχης Κρήτης, σε συνέχεια της παρουσίας του στα Χανιά μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και ενημερώθηκε από την διοίκηση του Νοσοκομείου στα πλαίσια της ολοκλήρωσης παραλαβής και εγκατάστασης σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του προγράμματος αναβάθμισης των Υπηρεσιών Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων (έργο ενταγμένο στο ΕΠ.Κρήτης 2014-2020-ΕΤΠΑ50), συνολικού προϋπολογισμού 3.400.000,00€.

Πιο

συγκεκριμένα, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή που τον συνόδευε για ένα μηχάνημα C-ARM για τα χειρουργεία του νοσοκομείου, ένας σύγχρονος στεφανιογράφος – αγγειογράφος που έχει ήδη εγκατασταθεί από τον περασμένο Απρίλιο του 2023 (σε αυτή την εγκατάσταση υπάρχει και κέντρο εμφύτευσης βηματοδοτών) και η νέα “Γ” κάμερα και αξονικός τομογράφος μαζί.

“Ευχαριστών τον κ. Περιφερειάρχη για την εξαιρετική συνεργασία. Το νοσοκομείο μας εμπνέει εμπιστοσύνη με την ενίσχυσή του αυτή και πάντα βέβαια με την παρουσία και την αξιοποίησή του από το ανθρώπινο δυναμικό του”, ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας.

“Ολοκληρώσαμε ένα σημαντικό έργο μια σημαντική υλικοτεχνική υποδομή για το νοσοκομείο Χανίων. Προχωράμε στη νέα προγραμματική περίοδο και ήδη έχει έρθει το νέο αίτημα από το νοσοκομείο για ενίσχυσή του με εξοπλισμό. Ζητάμε όμως από το Υπουργείο να έρθει προσωπικό. Ζητάμε ενίσχυση των νοσοκομείων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό”, τόνισε ο Πειρφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ-ΕΡΓΑ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ-ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ-ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-2024Λήψη

Δείτε τις δηλώσεις (με χρονική σειρά) των Γιώργου Μπέα, Σταύρου Αρναουτάκη και Νίκου Καλογερή:

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης περιηγήθηκε από τον διοικητή αλλά και ιατρικό προσωπικό στους χώρους του νοσοκομείου αλλά είδε και τα νέα μηχανήματα που εξοπλίστηκε αυτό.

Το C-ARM για τα χειρουργεία

Ο στεφανιογράφος – αγγειογράφος

Keywords
Τυχαία Θέματα