«Είμαι επαγγελματίας οδηγός φορτηγού και βγάζω 115.000 ευρώ τον χρόνο» – Τα αλαζονικά σχόλια από άνδρες

Η νεαρή γυναίκα δεν αντιμετωπίζεται συχνά με θετικότητα, καθώς αποκάλυψε ότι πολλοί την αποκαλούν «βρώμικη δουλειά», ενώ οι αλαζόνες άνδρες τη ρωτούν συνεχώς πώς επιβιώνει χωρίς τη βοήθειά τους.

Ωστόσο, η Daysen Havoc δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο για το τι θεωρούν οι άλλοι για το επάγγελμά της, καθώς όχι μόνο μπορεί να βγάλει πάνω από 115.000 ευρώ, αλλά έχει και τα προσόντα να είναι περιζήτητη.

Η Daysen είναι οδηγός φορτηγού για περισσότερα από τέσσερα χρόνια και μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή της στο δρόμο στο προφίλ της στο TikTok @tinytrucker22. Στην πορεία, η χρήστης

των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε πώς συχνά την τρολάρουν και την επικρίνουν για αυτό που κάνει.

Σε ένα βίντεο, αποκάλυψε ότι ακούει συχνά φράσεις όπως «η οδήγηση φορτηγού είναι βρώμικη δουλειά». Εν τω μεταξύ, άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί το κάνει εντελώς, καθώς ρωτούν πράγματα, όπως «γιατί θα διάλεγες ποτέ μια τέτοια δουλειά;»

Άλλες προσβολές που της έχουν κάνει είναι ατάκες όπως «δεν φοβάσαι όλους τους άνδρες;» αλλά και το αμίμητο «πώς φτάνεις στα πετάλια;». Αλλά αυτό απέχει πολύ από τα σχόλια από μισογύνηδες που χρειάστηκε να ακούσει η Daysen, η οποία ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ. Σε ένα άλλο βίντεο, μοιράστηκε πώς τη ρώτησαν πολλές φορές «πώς επιβιώνεις στο δρόμο χωρίς άντρα;»

Αλλά τώρα η Daysen φίμωσε τους επικριτές της αποκαλύπτοντας τα διαπιστευτήρια που έχει στο όνομά της – συν τον εντυπωσιακό μισθό της. Όταν ένα άτομο της πρότεινε να αλλάξει δουλειά, εκείνη απάντησε: «Βγάζω ποσό πάνω από έξι νούμερα όπου βρίσκομαι – είναι αρκετά για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου».

Εν τω μεταξύ, σήκωσε είπε ότι το απόλυτο όνειρό της και ο «πρωταρχικός στόχος» της είναι να «οδηγήσει νταλίκα για βοοειδή».

Όταν έψαχνε για περισσότερη δουλειά με φορτηγά, η Daysen εξήγησε ότι έχει πάνω από τέσσερα χρόνια εμπειρία , συμπεριλαμβανομένης της εργασίας σε ένα οικογενειακό ράντσο με εμπειρία διαλογής βοοειδών.

Πρόσθεσε ότι σε αυτό το διάστημα δεν είχε κανένα απολύτως ατύχημα και μπορεί να παρέχει «έγγραφες αποδείξεις». Έχει επίσης προσόντα, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης BQAT, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να μεταφέρει βοοειδή. Επιπλέον, η Daysen είπε ότι ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά της είναι ότι έχει «σεβασμό για τον εξοπλισμό και την κοινή λογική».

Ένα άτομο έγραψε: «Θα σε προσλάμβανα σε ένα δευτερόλεπτο!». Ένας δεύτερος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσθεσε: «Καλή τύχη σε σένα! Μου αρέσει να βλέπω μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα».

enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα