Χωρίς Κλέιμαν και τους τρεις τιμωρημένους τα Χανιά στη Πάτρα

Θα καθυστερήσει λίγο η πρώτη συμμετοχή του Μπόρις Κλέιμαν σε αποστολή των Χανίων. Ο νεοαποκτηθέντας τερματοφύλακας που έκανε την πρώτη του προπόνηση την Πέμπτη (25/1) δεν συμπεριλήφθηκε από τον Γιάννη Ταουσιάνη στην αποστολή για το ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα που θα διεξαχθεί αύριο (28/01, 15:00) στο γήπεδο της Αγυιάς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League

2.

Επίσης εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Καλούδης Λεμονής, Χόρχε Ντίας και Πατρίκ Βουό. Αντίθετα επιστρέφει σε δράση ο Δημήτρης Μάνος. Επίσης για πρώτη φορά στην τελική 20άδα βρίσκεται ο Σταύρος Παναγιώτου, με τον Ταουσιάνη να έχει στην αποστολή τρεις αριστερούς οπισθοφύλακες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 27 Ιανουαρίου, η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (28/01, 15:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και στατικές φάσεις.

Από την αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Ταουσιάνης εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Καλούδης Λεμονής, Χόρχε Ντίας και Πατρίκ Βουό, όπως επίσης και οι Μπόρις Κλέιμαν, Μπράγκα Εντγκαρ, Μάνος Βόρφι και Μιχάλης Κουκουράκης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καλογεράκης, Πενταράκης, Σιλά, Παναγιώτου, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Κατσούρρι, Νίκολιτς, Τσορνομάζ, Τσέλιος, Μιούλερ, Μπουρσέλης, Νίλι, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μάναλης, Μανουσάκης, Μάνος

Keywords
Τυχαία Θέματα