Χανιά: Συνάντηση εκπροσώπων των ΕΛ.ΤΑ με τον δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στην Καντάνου

Συνεχίζουν τις ενέργειες προκειμένου να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ οι κάτοικοι της Καντάνου.

Για το θέμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, κατόπιν αιτήματος της διεύθυνσης των ΕΛ.ΤΑ Περιφέρειας Κρήτης., άτυπα, συνάντηση «κεκλισμένων των θυρών» με τον Δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου Αντώνη Περάκη και τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους, χωρίς τη συμμετοχή πολιτών.

Οι

εκπρόσωποι της διεύθυνσης των ΕΛ.ΤΑ. δήλωσαν αναρμόδιοι και χωρίς εξουσιοδότηση για οτιδήποτε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το επίμονο αίτημα της Διεύθυνσης των ΕΛ.ΤΑ. Περιφέρειας Κρήτης για διάλογο προς αναζήτηση και εύρεση λύσης στο αίτημα των κατοίκων της περιοχής του Σελίνου, ώστε να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στην Κάντανο, αποδείχτηκε φιάσκο!

Αν και πάνδημος ο λαός τους περίμενε να ακούσει, οι εκπρόσωποι της διεύθυνσης των ΕΛ.ΤΑ. δήλωσαν αναρμόδιοι και χωρίς εξουσιοδότηση για οτιδήποτε.

Προς αποφυγήν της λαϊκής οργής, πραγματοποιήθηκε, κατόπιν αιτήματος της διεύθυνσης των ΕΛ.ΤΑ., άτυπα, συνάντηση «κεκλισμένων των θυρών» με τον Δήμαρχο και τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους, χωρίς τη συμμετοχή πολιτών.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν όλοι μας γιατί μπήκαν σε τέτοια ταλαιπωρία οι ίδιοι και καθυστέρησαν και εμάς από τις δουλειές μας, αφού γνώριζαν ότι δεν διέθεταν καμιά εξουσιοδότηση.

Παρά ταύτα ευελπιστούμε ότι θα μεταφέρουν στους ανωτέρους τους, όπως τους ζητήσαμε, το μήνυμα  της μεγαλειώδη συγκέντρωση των Σελινιωτών που έζησαν: «Φωνή λαού, οργή Θεού»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Συνάντηση, ΕΛ ΤΑ, Καντάνου – Σελίνου, Καντάνου,chania, synantisi, el ta, kantanou – selinou, kantanou