Χανιά: Στον Δήμο Σφακίων τιμήθηκε η 83η επέτειος από την Μάχη της Κρήτης (φωτο)

Σε σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο Σφακίων αναφέρονται τα εξής:

« Η εκδήλωση άρχισε με επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σφακίων, Πρωτοπρεσβύτερο Πάτερ Αθανάσιο Κουκουνάρη και τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Ιωσήφ Περράκη.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ιωάννη Ζερβό, από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Μανούσακα εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, από τον Διευθυντή του Γραφείου του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη κ. Κώστα Βερναδάκη εκ μέρους

του Βουλευτή Χανίων της Ν.Δ., από τον Αντιδήμαρχο Σφακίων κ. Γεώργιο Καγιαδάκη εκ μέρους του Βουλευτή Χανίων του Σύριζα Παύλου Πολάκη, από τον Υποστράτηγο Αναστάσιο Δημουλά, Διοικητή του Πεδίου Βολής Κρήτης εκ μέρους των Ένοπλων Δυνάμεων, από την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κα. Μαρία Δαφέρμου, από τους Αντιδημάρχους Καντάνου-Σελίνου και Αποκορώνου, κ. Νικόλαο Δρακάκη και κ. Γεώργιο Γυπαράκη, από τον Διοικητή Άμεσης Δράσης Ιωάννη Βλαχάκη εκ μέρους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, από τον Αναπληρωτή Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσών Υποπυραρχό Γεώργιο Παπαδά, από τον Λιμενοσταθμάρχη του Λιμενικού Σταθμού Χώρας Σφακίων Παναγιώτη Σαρρή, από τον Έφεδρο Υπίλαρχο Κιοπέ Αντώνιο εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Χανίων (ΣΕΑΝ), από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας της Χώρας Σφακίων κ. Ιωάννη Μπραουδάκη.

Στη συνέχεια ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση του εθνικού ύμνου, σύντομος χαιρετισμός από τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ζερβό, καθώς και ομιλία για τα γεγονότα της εποχής από τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ασκύφου κα. Εύη Πινακούδη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακό κέρασμα από τον Δήμο Σφακίων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Δήμο Σφακίων, 83η, Μάχη, Κρήτης,chania, dimo sfakion, 83i, machi, kritis