Χανιά: Λουλούδια στον τάφο του Μητσοτάκη άφησε ο υφυπουργός εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης

Στα Χανιά βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο υφυπουργός εργασίας και κοινωνική ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης πραγματοποιώντας μια σειρά επισκέψεων και επαφών στο νόμο.

Το πρωί της Πέμπτης ο υφυπουργός επισκέφτηκε το μνήμα του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη

στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου Χανίων.

Εκεί άφησε μερικά λουλούδια στη μνήμη του πρώην Πρωθυπουργού.

Νωρίτερα ο υφυπουργός και οι συνεργάτες του περιηγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΜΟΒΙΑΚ στο Ακρωτήρι Χανίων.

Εκεί ο υφυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις συνθήκες εργασίας και για τους τομείς ενασχόλησης της εταιρείας, με τον πρόεδρο της εταιρείας να του επεξηγεί επακριβώς με τι ασχολείται η εταιρείας ενώ παράλληλα έδειξε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις αλλά και τις συνθήκες εργασίας έχοντας εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο Μανώλη Σβουράκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τονίστηκε ότι η ΜΟΒΙΑΚ είναι εξαγωγική εταιρεία, κάτι που έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα που έχει μεγάλη ανάγκη εξαγωγικών επιχειρήσεων.

Στην συνέχεια στις 10:00 θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Κισσάμου και στις 10:30 την αγορά της Κισσάμου.    

Στις 12:00 το μεσημέρι ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί την αγορά Χανίων και στις 14:30 θα μεταβεί στο Δημαρχείο της πόλης.

Το απόγευμα στις 18:00 ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. στο ξενοδοχείο «Σαμαριά».

Θα ακολουθήσει στις 18:30 συνάντηση με φορείς της πόλης των Χανίων.

Στις 19:30, ο κ. Βασίλης Σπανάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Σαμαριά” τόσα για θέματα της αρμοδιότητάς του όσο και για τις επικείμενες ευρωεκλογές. Στην ίδια εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν –εκτός από τους τοπικούς Βουλευτές- ο Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Γιάννης Λοβέρδος και η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μαρίνα Στέφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα