Χανιά: Καλύφθηκε το απαιτούμενο ποσό για τη μικρή Νεφέλη – Το «ευχαριστώ» της οικογένειας

Καλύφθηκε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην μόλις 20 μηνών Νεφέλη όπως ενημερώνει με ανακοίνωση της η οικογένεια του μωρού.

Η οικογένεια μέσα στην ανακοίνωση της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους Χανιώτες που χάρις στην δική τους συνδρομή συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό.

Παράλληλα ενημερώνουν ότι πλέον δεν χρειάζεται να συνεχίσουν οι πολίτες τις καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

Η οικογένεια Μαριανάκη ευχαριστεί, από τα βάθη της καρδιάς της, όλες και όλους, φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες,

που έσπευσαν κι έδειξαν με τρόπο πραγματικά συγκινητικό την αγάπη και την αλληλεγγύη τους, προσφέροντας χρήματα προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της δεύτερης χειρουργικής επέμβασης της κόρης τους, Νεφέλης, ηλικίας μόλις 20 μηνών, στην Κλινική «Άγιος Λουκάς», στη Θεσσαλονίκη.

Τελευταία οργανωμένη δράση για τη συγκέντρωση χρημάτων είναι ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Σπάθας και Γρανίτη, στο Γήπεδο Κολυμπαρίου, σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 5:30 το απόγευμα.

Παράλληλα, η οικογένεια Μαριανάκη επιθυμεί να ενημερώσει για τα εξής:

1. Η χειρουργική επέμβαση έγινε και διαφαίνεται ότι όλα πάνε καλά.

2. Το απαιτούμενο χρηματικό ποσό καλύφθηκε.

Ως εκ τούτου, η οικογένεια ζητά να σταματήσει η κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα για τον συγκεκριμένο ιερό σκοπό. Για τον λόγο αυτόν, άλλωστε, θα «αφαιρεθούν» οι κουμπαράδες από τα καταστήματα στα οποία είχαν τοποθετηθεί για τον ίδιο σκοπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Καλύφθηκε, Νεφέλη –,chania, kalyfthike, nefeli –