Ασπρόπυργος: Ο οδηγός λεωφορείου εταιρείας που βίασε την 27χρονη υπάλληλο αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του

Νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση του βιασμού 27χρονης γυναίκας από τον οδηγό του λεωφορείου της εταιρείας στην οποία εργαζόταν στον Ασπρόπυργο έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς όπως έγινε γνωστό αν και ο 46χρονος Αλβανός συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και μετά στον Ανακριτή, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά την καταγγελία της 27χρονης ότι ο 46χρονος της έστησε παγίδα και τη βίασε άγρια ενώ η ίδια περίμενε το λεωφορείο στον Προαστιακό του Ασπρόπυργου για να τη μεταφέρει στην εργασία της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 27χρονης όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 13ης Μαΐου όταν ο 46χρονος με πρόφαση ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο, είπε στην γυναίκα να περιμένει να επιστρέψει να την παραλάβει.

Όταν αυτό συνέβη, αντί να κατευθυνθεί προς την εταιρεία στην οποία εργαζόταν η 27χρονη, ο 46χρονος οδηγός του λεωφορείου κατευθύνθηκε σε ορεινή περιοχή, στάθμευσε το όχημα και στη συνέχεια, σύμφωνα με την περιγραφή της γυναίκας στους αστυνομικούς, κατέβασε το παντελόνι του και με χρήση σωματικής βίας τη βίασε.

Όταν, δε, η 27χρονη έβαλε τα κλάματα, ο 46χρονος το μόνο που έκανε, κατά την καταγγελία, ήταν να της πει να ηρεμήσει πριν να την οδηγήσει στην εργασία της.

Μια ημέρα μετά τον καταγγελόμενο βιασμό η γυναίκα πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, περιέγραψε τι πέρασε στα χέρια του 46χρονου και καθώς είχε αιμμοραγία μεταφέρθηκε σε κλινική για εξετάσεις και παροχή βοήθειας.

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 46χρονο στον Ασπρόπυργο.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα