Αργυρός για τον γάμο Κασσελάκη στην Κρήτη: Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά

Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τις προάλλες τον Στέφανο Κασσελάκη στις Σπέτσες για μια συνέντευξη. Σε συζήτηση που είχαν για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ στην Κρήτη αναφέρθηκαν και στο ενδεχόμενο να τραγουδήσει εκείνη τη μέρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από το «Πρωινό» φαίνεται ο Στέφανος Κασελάκης και ο παρουσιαστής να συνομιλούν στο τηλέφωνο με τον τραγουδιστή, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν του έχει γίνει πρόταση.

Δείτε το βίντεο

Πρώτα

ο Γιώργος Λιάγκας του είπε: «Εφιάλτης μου έχεις γίνει, Κωνσταντίνε. Έχω τσακωθεί με τη μισή ελληνική τηλεόραση. Οι μισοί λένε ότι θα τραγουδήσεις στον γάμο και εγώ βγαίνω και λέω ότι δεν θα τραγουδήσεις στον γάμο. Δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος, είναι φίλος σου και δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος. Του κάνω εγώ πρόταση, αν δεν έχεις συναυλία να πας».

«Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πότε είναι ο γάμος; Θα γίνει χαμός. Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά» ακούγεται να απαντάει ο τραγουδιστής.

Στην πορεία με χιουμοριστική διάθεση ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να πάει στον γάμο. Μετά ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε το κινητό από τον παρουσιαστή και κάλεσε και ο ίδιος τον Κωνσταντίνο Αργυρό,δίνοντάς του λεπτομέρειες για το πότε και πού θα γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα