Από αναθυμιάσεις πιθανώς έχασε τις αισθήσεις της η 31χρονη Ρεθυμνιώτισσα που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό σύντροφό της

Από αναθυμιάσεις φαίνεται να βρέθηκε αναίσθητη η νεαρή Ελληνίδα σε διαμέρισμα της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον. Όπως αποκάλυψε ο θείος της 31χρονης, το σπίτι που νοίκιασε η κοπέλα μαζί με τον σύντροφό της ήταν επικίνδυνο, όμως κανείς δεν τους ενημέρωσε για αυτό.

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί πήγαν διακοπές για 5 μέρες στην Κωνσταντινούπολη και μάλλον είναι αναθυμιάσεις από το τζάκι ή από τη σόμπα. Ήταν πρόβλημα της κατοικίας που διαμένανε και δεν τους το είπαν και εμείς προσπαθούμε να μάθουμε αλλά είναι ελλιπείς οι πληροφορίες” είπε χαρακτηριστικά στο

Mega και στην εκπομπή “Live News”.

Η 31χρονη κοπέλα από το Ρέθυμνο αποσωληνώθηκε, παραμένει όμως σε κώμα σε νοσοκομείο της Τουρκίας. Οι τελευταίες πληροφορίες που έχει η οικογένειά της δείχνουν πως η νεαρή παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, είμαστε όλοι σε σοκ γιατί είναι μία νέα κοπέλα και ένα καλό κορίτσι, απλώς το θέμα είναι ότι δεν έχουμε πληροφορίες, το μοναδικό σήμερα που μάθαμε ότι δεν έχει μηχανική υποστήριξη πια” εξήγησε ο θείος της.

Η Ελληνίδα βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό Νορβηγό σύντροφό της, μέσα στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει στον Γαλατά Κωνσταντινούπολης. Το ζευγάρι κανόνιζε καιρό αυτό το ταξίδι, καθώς ήθελε να ζήσει λίγες μέρες ξεγνοιασιάς σε μία ξένη χώρα.

“Είναι δυνατό κορίτσι, είναι από τα Σφακιά και ελπίζουμε και ευχόμαστε να βγει όλος αυτός ο δυναμισμός σε αυτό που περνάει”, τόνισε ο θείος της 31χρονης.

Το MEGA εξασφάλισε ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το ζευγάρι, την Ελληνίδα με τον Νορβηγό σύντροφό της να μπαίνουν στο διαμέρισμα, με την τραγική κατάληξη γι’ αυτούς.

Δείτε μετά το 2ο λεπτό:

Σύμφωνα με την εκπομπή, δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια και οι Τούρκοι ιατροδικαστές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο του μονοξειδίου του άνθρακα ή της διαρροής αερίου. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποια κακοκτεχνία ή βλάβη στο τζάκι ή στη σόμπα.

thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
31χρονη Ρεθυμνιώτισσα,31chroni rethymniotissa