Αυτές είναι κορυφαίες αναζητήσεις στη Google για το 2023

Στη λίστα της Google ξεχωρίζουν τα τραγικά γεγονότα, οι θάνατοι δημοφιλών ηθοποιών και προσωπικοτήτων, καθώς και οι ταινίες που εντυπωσίασαν την φετινή χρονιά.

Ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς βρέθηκε στην κορυφή των ειδησεογραφικών αναζητήσεων της Google για το 2023 και ακολούθησαν η τραγωδία του υποβρυχίου Titan κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού και οι φονικοί σεισμοί

στην Τουρκία. Το Top5 κλείνει με τους τυφώνες Hilary και Idalia.

Ο Damar Hamlin ήταν το πρόσωπο με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google φέτος. Ο αμυντικός των Bufalo Bills υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα NFL τον Ιανουάριο. Στη 2η θέση ήταν ο ηθοποιός Jeremy Renner, ο οποίος επέζησε από το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα την πρωτοχρονιά του 2023. Ακολούθησαν ο Andrew Tate, o Κιλιάν Μπαπέ και ο Travis Kelce.

O αείμνηστος Matthew Perry από τα «Φιλαράκια» και η Tina Turner βρίσκονται στην κορυφή των αναζητήσεων για τα άτομα που απεβίωσαν.

Στον χώρο της ψυχαγωγίας, η Barbie κυριάρχησε στις αναζητήσεις ταινιών της Google και ακολούθησε το Oppenheimer. Αναφορικά με τις σειρές, πρώτο αναδείχθηκε το “The Last of Us“, ενώ το “Wednesday” και το “Ginny and Georgia” ήταν 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Inter Miami CF, εκτόξευσε την ομάδα του MLS στην κορυφή των αναζητήσεων για αθλητικές ομάδες για το 2023. Η Αλ Νάσρ του Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην 3η θέση.

enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτές, Google, 2023,aftes, Google, 2023