Matthew Perry: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του

Πέντε μήνες μετά τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, σε ηλικία 54 ετών γνώστες έγιναν οι λεπτομέρειες της διαθήκης και της περιουσίας του πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Φιλαράκια» (Friends).

Σύμφωνα με τα έγγραφα της διαθήκης που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six τη Δευτέρα, Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) όρισε τη Λίσα Φέργκιουσον και τη Ρόμπιν Ρούζαν να συνδιαχειριστούν την περιουσία του ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Μάλιστα, ο ηθοποιός ονόμασε το καταπίστευμα «Alvy Singer Living Trust», από τον χαρακτήρα του «Νευρικού

Εραστή» (Annie Hall) του Γούντι Άλεν.

Στη διαθήκη που δημιουργήθηκε το 2009, ο Πέρι ανέφερε τον πατέρα του, Τζον Πέρι, και τη μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, ως δικαιούχους μαζί με την ετεροθαλή αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και την πρώην σύντροφό του, Ρέιτσελ Νταν.

Σύμφωνα με τη διαθήκη, ο Μάθιου Πέρι κατείχε 1.030.000 δολάρια σε προσωπική περιουσία «που δεν περιορίζεται σε κοσμήματα, έπιπλα, έργα τέχνης και αυτοκίνητα».

Ο σταρ, που πέθανε χωρίς να κάνει παιδιά, είχε βάλει όρο στη διαθήκη του ότι τα παιδιά που μπορεί να αποκτούσε μετά το 2009 δεν θα είχαν «δικαίωμα» στην περιουσία του.

Η Φέργκιουσον θα εμφανιστεί στην αίθουσα του ανώτερου δικαστηρίου του Λος Άντζελες στις 10 Απριλίου για την ακρόαση της διαθήκης.

Η Ρούζαν, που ήταν εκτελεστική παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς «Celebrity Liar» όταν ο Πέρι έκανε μια guest εμφάνιση το 2010, επέλεξε να μην συνδιαχειριστεί το καταπίστευμα στις 4 Μαρτίου.

Matthew Perry’s will reveals $1M trust with a surprising Woody Allen tribute https://t.co/m9JvWBAYXT pic.twitter.com/OviXexBTXl

New York Post (@nypost) March 12, 2024

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο Τσάντλερ από τη θρυλική σειρά «Friends», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες κατέληξε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός από τα έχασε τη ζωή του από λήψη κεταμίνης, που σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες οδήγησε σε πνιγμό.

«Στους παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του Matthew Perry περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο επίσημο ανακοινωθέν. 

newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα