H Κρήτη αγαπημένος προορισμός στην Ελλάδα για Ολλανδούς το 2024

Η Κρήτη είναι ο αγαπημένος προορισμός των Ολλανδών για διακοπές το 2024, σύμφωνα με το Griekenland.net, ενώ έδαφος κερδίζουν και τα Ιόνια νησιά για το καλοκαίρι.

Η Κρήτη νούμερο ένα στην Ολλανδία

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Κρήτη

είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί των Ολλανδών για τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Παραθαλάσσια θέρετρα και χωριά ανατολικά του Ηρακλείου, όπως τα Μάλια, η Σταλίδα και η Χερσόνησος, είναι δημοφιλή μέρη για διαμονή στην Κρήτη. Το Ηράκλειο είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο, αλλά οι Ολλανδοί μπορούν να πετάξουν και στα Χανιά στη δυτική Κρήτη. Τα Χανιά δεν είναι μόνο μια όμορφη πόλη για επίσκεψη, αλλά μπορείτε εύκολα να εξερευνήσετε τη δυτική τοποθεσία της Κρήτης από εδώ με παραλίες όπως ο Μπάλος και το Ελαφονήσι.

Ιόνια Νησιά δημοφιλή για το καλοκαίρι του 2024

Τα Ιόνια νησιά, που βρίσκονται στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της Ελλάδας, είναι επίσης δημοφιλή για το καλοκαίρι του 2024. Η Κέρκυρα φαίνεται να έχει επιστρέψει με την πανέμορφη πρωτεύουσα της Κέρκυρα, χιλιάδες ελιές και γοητευτικά παραθαλάσσια χωριά. Η Ζάκυνθος είναι επίσης δημοφιλής στην Ολλανδία και προσελκύει τόνους τουριστών εδώ και χρόνια με, για παράδειγμα, τη διάσημη «παραλία ναυαγίου». Δυστυχώς δεν μπορείτε πλέον να μπείτε στην ίδια την παραλία καθώς προστατεύεται η παραλία με τα λευκά βότσαλα με τα ψηλά βράχια. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τη φανταστική θέα στον κόλπο του Ναυαγίου από ψηλά. Η Κεφαλονιά, το μεγαλύτερο νησί αυτού του αρχιπελάγους, κλείνει τους 5 κορυφαίους προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα για το 2024 από το Griekenland.net. Η Λευκάδα είναι επίσης δημοφιλής και βρίσκεται φέτος στην έβδομη θέση.

Το 10% των ερωτηθέντων θα προτιμούσε να πάει στη Σάμο το 2024. Αυτό το νησί του Βορείου Αιγαίου είναι ελκυστικό για τους Ολλανδούς, λόγω των ευχάριστων παραθαλάσσιων πόλεων του όπως το Κοκκάρι και το Πυθαγόρειο και ως προορισμός πεζοπορίας.

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στην Ελλάδα για Ολλανδούς το 2024

1. Κρήτη (16%) 2. Σάμος (10%) 3. Κέρκυρα (10%) 4. Ζάκυνθος (9%) 5. Κεφαλονιά (8%) 6. Κως (7% ) 7. Λευκάδα (6%) 8. Πελοπόννησος (6%) 9. Λέσβος (5%) 10. Κάρπαθος (5%)

Griekenland.net

Keywords
Τυχαία Θέματα