«Gingerbread κόκκινο»: Η τάση στο χρώμα των μαλλιών που κολακεύει κάθε τύπο


Τα κόκκινα μαλλιά καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα -από το ανοιχτό και φωτεινό κόκκινο της φράουλας μέχρι το βαθύ και σκούρο μπορντό. Υπάρχει μια κατακόκκινη απόχρωση που ταιριάζει σε όλες και σε κάθε διάθεση, γι’ αυτό και υπάρχουν τόσες πολλές τάσεις στα κόκκινα μαλλιά τους τελευταίους μήνες. Το χάλκινο cowgirl, το μπορντό και το cherry coke από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις.

Η τελευταία απόχρωση που απογειώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Bustle, είναι το «Gingerbread κόκκινο», ένα χρώμα που έχει πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια

προβολές στο TikTok. Είναι πραγματικά ιδανικό για το χειμώνα -και όχι μόνο επειδή έχει ένα χαριτωμένο, εποχιακό όνομα. «Το κόκκινο του gingerbread είναι περισσότερο ένα υποτονικό χάλκινο με πολύ ζεστές καφέ και χρυσές αποχρώσεις», λέει η Olivia Casanova, colorist στο IGK Salon στη Νέα Υόρκη.

Πώς μοιάζει το gingerbread red

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Janaina da Silva (@janasiilva__)

Αντί για ένα λαμπερό, εντυπωσιακό κόκκινο, τείνει περισσότερο προς ένα πικάντικο, φρυγανισμένο καφέ -όπως το χρώμα του gingerbread. «Παρόλο που είναι μια λιγότερο ζωντανή απόχρωση του χάλκινου, εξακολουθεί να φαίνεται ζεστή και γλυκιά», λέει ο Leland Olson, κομμωτής και hair colorist του Kevin Murphy, προσθέτοντας ότι «είναι, επίσης, απίστευτα χαμηλής συντήρησης».

Αν ψάχνετε για μια διακριτική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών -ή αν δοκιμάσατε πρόσφατα το χάλκινο cowgirl και έχει αρχίσει να ξεθωριάζει- τότε το κόκκινο του gingerbread θα μπορούσε να είναι η ιδανικότερη επόμενη επιλογή για το χρώμα των μαλλιών σας. Σύμφωνα με την Olson, το μόνο που θα χρειαστεί να προσθέσετε είναι μια ιδέα χαλκού και θα έχετε την τέλεια απόχρωση για να περάσετε τις γιορτές και το νέο έτος.

@valysvision

OBSESSED #HairTok #HairColorChange #Gingerbread #Ginger #ChristianTikTok

♬ som original – MODELO CAPCUT

Σε αντίθεση με τη λάμψη του χάλκινου cowgirl ή το βαθύ κόκκινο του μπορντό, εμπνευσμένου από την Julia Fox, «το gingerbread red παίρνει μια πιο απαλή και φυσική απόχρωση», λέει ο Casanova -τόσο πολύ που θα φαίνεται σαν να είναι το φυσικό σας χρώμα.

«Είναι ένα κυρίως ζεστό, ανοιχτό προς μεσαίο καφέ χρώμα με χάλκινες και χρυσές αποχρώσεις», εξηγεί. «Δεν είναι τόσο ζωντανό όσο το χάλκινο cowgirl, και, επίσης, δεν έχει τις ψυχρές αποχρώσεις ενός κόκκινου μπορντό».

Αυτό το χρώμα είναι πολύ πιο εύκολο στη συντήρηση από τα προηγούμενα κόκκινα. Και, επειδή έχει καφέ και χρυσές αποχρώσεις, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι ξεθωριάζει πολύ πιο φυσικά, πράγμα που τελικά σημαίνει λιγότερα φρεσκάρίσματα.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Gingerbread,