Chania After Χ-mas Party – Ξεφάντωσαν οι Χανιώτες στο μεγάλο πάρτυ της αγάπης και της προσφοράς (φωτο – βίντεο)

Με μικρούς και μεγάλους πλημμύρισε το απόγευμα της Τρίτης η πλατεία Κατεχάκη στο παλιό λιμάνι των Χανίων για το «Chania After Χ-mas Party» που διοργανώθηκε για την ενίσχυση των εθελοντικών σωματείων της πόλης.

Στις 17:00 το απόγευμα ξεκίνησε το μεγάλο πάρτυ της αγάπης και της προσφοράς, με ξέφρενο χορό, μουσική, τραγούδι και διασκέδαση με πλήθος Χανιωτών να μαζεύονται και να ξεφαντώνουν.

Οι Freaktones ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με τις γιορτινές -και όχι μόνο- μελωδίες, σε μία μοναδική, μεγάλη

συναυλία.Παράλληλα στον χώρο είχαν στηθεί ειδικά stand με street food και αναψυκτικά.

Το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι πραγματοποιούσε δρομολόγια από το κέντρο προς την πλατεία Κατεχάκη, για να φτάσουν όλοι στο μεγάλο πάρτυ.

Το “Chania After Χ-mas Party” διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά για την ενίσχυση των εθελοντικών σωματείων: τα Φιλόπτωχα Συσσίτια της Σπλάντζιας, η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, το ΚΗΦΑΑΜΕΑ, το ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και ο Σύλλογος «Ορίζοντας», καθώς και η Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος».

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί απευθείας για την ενίσχυση των σωματείων, ενώ υπήρχαν και ξεχωριστοί κουμπαράδες του κάθε συλλόγου σε διάφορα σημεία της πλατείας για επιπλέον βοήθεια, από όσους το επιθυμούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Chania After Χ-mas Party – Ξεφάντωσαν, Χανιώτες,Chania After ch-mas Party – xefantosan, chaniotes