Προκήρυξη Διεθνούς Διαγωνισμού για παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σε θαλάσσια περιοχή στη Δυτική Ελλάδα (Ιόνιο).



Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση : Αριθμ. ΥΠ ΕΝ/ΥΠ Ρ Γ/14322/4347 για την Προκήρυξη Διεθνούς Διαγωνισμού για παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σε θαλάσσια περιοχή στη Δυτική Ελλάδα (Ιόνιο).

Σύμφωνα με την απόφαση :

1. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται στην παρ. 17 περίπτωση (β) του άρθρου 2 του ν. 2289/1995, όπως ισχύει, να υποβάλουν προσφορές

για την παραχώρηση του δικαιώματος του Ελληνικού Δημοσίου για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή της Δυτικής Ελλάδας «Ιόνιο», σύμφωνα με τους όρους της υπ' αρ. πρωτ. 743/18.07.2017 διακήρυξης της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ Α.Ε.) διενέργειας διαγωνισμού που ακολουθεί, η οποία προσαρτάται στην παρούσα και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής.

2. Οι όροι της διακήρυξης περιγράφονται, στην ελληνική γλώσσα και στην αγγλική μετάφραση, στο κείμενο της Διακήρυξης που ακολουθεί. Σε περίπτωση αμφιβολίας ως προς την ταύτιση του ελληνικού πρωτοτύπου κειμένου και της αγγλικής μετάφρασης, υπερισχύει το ελληνικό κείμενο.

3. Οι προσφορές των ενδιαφερομένων απευθύνονται στην Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων Α.Ε., Λεωφόρος Μεσογείων 119, Αθήνα, Ισόγειο. Η κατάθεση των προσφορών γίνεται το αργότερο έως και την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά από ενενήντα (90) ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης της Ανακοίνωσης της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προσφορές που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία είναι εκπρόθεσμες και δεν γίνονται δεκτές για περαιτέρω αξιολόγησης.

4. Η διακήρυξη να αποσταλεί για δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις παρακάτω ημερήσιες οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες: . ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ . ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΔΕΥ Α.Ε. www.greekhydrocarbons.gr

O browser δεν υποστηρίζει pdf viewεr. Κατεβάστε την απόφαση από εδώ: Download PDF.

Keywords
Τυχαία Θέματα