Ο ΟΠΕΚΑ στην 83η ΔΕΘ



Με αισθητή παρουσία, πλούσιο ενημερωτικό υλικό και δικό του ανθρώπινο δυναμικό στο σημείο επαφής του χαρτοφυλακίου Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τους πολίτες, ο ΟΠΕΚΑ βρέθηκε με τη νέα του μορφή στη ΔΕΘ, μετά την παραλαβή της σκυτάλης από τον ΟΓΑ.
Η παρουσία του νέου Οργανισμού στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός της χώρας αποτιμάται ως απόλυτα επιτυχημένη. Εκατοντάδες πολίτες ζήτησαν
πληροφορίες και ενημερώθηκαν τόσο από τους υπαλλήλους του Οργανισμού όσο και από το υλικό που είχε ετοιμαστεί για το Επίδομα Παιδιού, τις λεπτομέρειες του πιλοτικού προγράμματος για τα αναπηρικά επιδόματα, το επίδομα ανασφάλιστου υπερήλικα, καθώς και όλα τα προγράμματα που αναπτύσσει ο ΟΠΕΚΑ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Στο video wall του περιπτέρου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προβάλλονταν διαρκώς τα δυο τηλεοπτικά σποτ του Οργανισμού, που αφορούν στο πιλοτικό πρόγραμμα των αναπηρικών επιδομάτων και στην μετεξέλιξη του ΟΓΑ σε ΟΠΕΚΑ.

Τα στελέχη του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη υποστήριξαν πλήρως και με επιτυχία τον “πυλώνα” της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε ένα από τα πλέον προβεβλημένα σημεία του περιπτέρου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η Διοίκηση του Οργανισμού εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι βοήθησαν και ιδιαιτέρως στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσ/νίκη) για την θερμή φιλοξενία τους και την ιδιαίτερα επιτυχή στήριξη με την παρουσία τους της εκπροσώπησης του ΟΠΕΚΑ, για άλλη μια χρονιά, στη ΔΕΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα