Κάλεσμα της ΑΣΦΕΕΑ στην απεργιακή συγκέντρωση στις 2 Οκτωβρίου



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Συναδέλφισσες - φοι,

Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει στην ίδια αντιλαϊκή κατεύθυνση με την προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ. Με αφορμή το πολυνομοσχέδιο πάει ένα βήμα παραπέρα με στόχο να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων βάζοντας στο στόχαστρο τα ελάχιστα κοινωνικά δικαιώματα

που μας έχουν απομείνει.

Όλοι οι μνημονικοί νόμοι είναι εδώ και τα αποτελέσματα τους τα βιώνουμε καθημερινά τα τελευταία χρόνια!

Καθημερινά φορτώνονται στις πλάτες μας όλο και περισσότερες ευθύνες! Στα πλαίσια της μείωσης των δαπανών του δημοσίου και της αποψίλωσης από προσωπικό των δημοσίων υπηρεσιών αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε εξαντλητικά ωράρια προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της δουλειάς μας και να καταφέρουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς τις οικογένειες μας.

Εκατοντάδες συνάδελφοι λογιστές φοροτεχνικοί φυτοζωούν, άλλοι έχουν κλείσει τα γραφεία τους, κι άλλοι έχουν κάνει διακοπή μη μπορώντας να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες δουλειάς, στα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη. Αν προσθέσουμε σε αυτά, τα «φέσια» που τρώμε καθημερινά αλλά και το τι όρους και προϋποθέσεις ετοιμάζουν για τον κλάδο των λογιστών οι κυβερνήσεις και τα επιτελεία τους, οι συνθήκες εργασίας μας θα είναι ακόμα χειρότερες!

Το αντιλαϊκό «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο σε συνδυασμό και με όλο το αντιλαϊκό οπλοστάσιο που είναι ήδη σε ισχύ, απαιτούν νέες αιματηρές θυσίες από τους μικρούς επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, και συνολικά από τις λαϊκές οικογένειες.

Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν θέση και να παλέψουμε γύρω από μεγάλα μέτωπα, όπως μεταξύ άλλων:

• Την κατάργηση των Νόμων που απελευθερώνουν τις κατασχέσεις και πλειστηριασμούς της 1ης κατοικίας. Να είμαστε σε ετοιμότητα να μην περάσει καμιά κατάσχεση σε γραφείο ή σπίτι συναδέλφου!

• Να μην συμβιβαστούμε μόνο σε μια μείωση του συντελεστή φορολογίας. Να διεκδικήσουμε να επανέλθει το αφορολόγητο όριο όπως έχουν οι μισθωτοί και συνταξιούχοι με στόχο τις 12.000 € και 3.000 € για κάθε προστατευόμενο μέλος.

• Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και του ΕΝΦΙΑ και όχι απλά τη μείωση τους.

• Κοινωνική Ασφάλιση δημόσια, καθολική, με κρατική επιχορήγηση, ικανή για την κάλυψη όλων των αναγκών σε συντάξεις και παροχές υγείας-πρόνοιας.

Απαντάμε με συσπείρωση και οργάνωση για να μην περάσουν οι σχεδιασμοί της Κυβέρνησης απέναντι στα δικαιώματα μας! Για να δυναμώσουν οι αγώνες που αμφισβητούν αυτή την ανάπτυξη των λίγων μονοπωλιακών ομίλων η οποία πάει χέρι χέρι μαζί με τη δική μας καταστροφή!

Η θέση μας είναι πλάι πλάι μαζί με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρούς ΕΒΕ των υπολοίπων κλάδων.

Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση στις 2 Οκτώβρη με την ΠΑΣΕΒΕ ενάντια στον νέο αναπτυξιακό νόμο, προβάλλοντας τα αγωνιστικά αιτήματα του κλάδου και συνολικά των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια.

Η προσυγκέντρωση του κλάδου μαζί με τους συναδέλφους ΕΒΕ είναι 9.45 π.μ. στην Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάλεσμα, ΑΣΦΕΕΑ, 2 Οκτωβρίου,kalesma, asfeea, 2 oktovriou