Γιώργος Χριστόπουλος: Στη Σύρο αύριο, Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου



Συνεχίζει τα επίκαιρα φορολογικά σεμινάρια, ο έγκριτος φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος, και συνεργάτης του κόμβου Taxheaven, που και φέτος βρίσκεται κοντά στους συναδέλφους Λογιστές –φοροτεχνικούς, με την υπογραφή της έγκριτης συγγραφικής και διδακτικής εμπειρίας, αλλά και μέσα από τη μάχιμη καθημερινότητα του επαγγέλματος στα πλαίσια της δοκιμασμένης πρακτικής, που θέλει να ακούει και να συζητεί μαζί τους με την ίδια επαγγελματική γλώσσα, ότι πιο πρακτικό και επίκαιρο χρειάζονται στην καθημερινότητα της δουλειάς τους.

Αύριο Μ. Τετάρτη στο φορολογικό οδοιπορικό
του είναι η Σύρος, όπου προσκεκλημένος από τον Λογιστικό Σύλλογο Σύρου – Τήνου, θα αναλύσει μία θεματολογία που επελέγη σε συνεργασία, με τον Προέδρο κ. Γιώργο Δαέλη και τα μέλη του Δ.Σ., στα μέτρα της επικαιρότητας και των πρακτικών αναγκών των μελών του (Λογιστών - Φοροτεχνικών), από τη σκοπιά του διαλόγου, με τους συναδέλφους Λ/Φ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου το σεμινάριο διοργανώνεται με την υποστήριξη της ΠΟΦΕΕ.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απευθείας - ζωντανά και οι συνάδελφοι Λ/Φ από την Τήνο μέσω τηλεδιάσκεψης.

Πιο κάτω παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου με την αναλυτική θεματολογία:

O browser δεν υποστηρίζει pdf viewer. Κατεβάστε την απόφαση από εδώ: Download PDF.

Keywords
Τυχαία Θέματα