ΕΛΦΕΕ Ζακύνθου: Αιτήματα για παράταση φορολογικών υποχρεώσεων και ΑΠΔ



Ένωση λογιστών φοροτεχνικών Ελευθέρων επαγγελματιών νομού Ζακύνθου
ΕΛΦΕΕΖ

Αίτημα

Οι φορείς τις Ζακύνθου.

1. Εμπορικός σύλλογος Ζακύνθου
2. Εμπορικό επιμελητήριο Ζακύνθου

Προς
1. την Υφυπουργό Οικονομικών κα Παπανάτσιου Αικατερίνη
2. τoν Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Πιτσιλή Γεώργιο

Ζάκυνθος 26-10-2018

Θέμα: Αίτημα για μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής φορολογικών υποχρεώσεων για τις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό στην Ζάκυνθο.

Λόγο της σεισμικής δόνησης που έπληξε το νησί

της Ζακύνθου το πρωί Παρασκευή στις 26-10-2018, είναι αδύνατον λόγο της έντασης του σεισμού για τις επόμενες ημέρες να επαναφέρουμε την εργασιακή γαλήνη στα Γραφεία μας και να προλάβουμε να υποβάλουμε τις εναπομείνασες φορολογικές υποχρεώσεις του Μηνός Οκτωβρίου.

Η πόλη της Ζακύνθου το πρωί έμοιαζε με πολύ φάντασμα. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν προσέλθει στην εργασία τους με δεδομένο ότι αναμένεται ισχυρός μετασεισμός στα επόμενα 24ωρα και όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες είναι κλειστές.

Λόγω των πολύ ειδικών συνθηκών στην περιοχή της Ζακύνθου και δεδομένης της καταληκτικής ημερομηνίας των Φορολογικών υποχρεώσεων Φυσικών Προσώπων και Νομικών Οντοτήτων, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για τον ορισμό νέας καταληκτικής ημερομηνίας λήξης των φορολογικών υποχρεώσεων για τις περιοχές που επλήγησαν από αυτό τον σεισμό, καθώς και αναστολή των πληρωμών για τον επόμενο μήνα.

_______________________________________

ΠΡΟΣ:
Α) την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
κα. Αχτσιόγλου Έφη
Β) τον Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
κ. Νεφελούδη Ανδρέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1. Π.Ο.Φ.Ε.Ε
2. Περιφέρεια Ιονίων νήσων
3. Δήμος Ζακύνθου

Ζάκυνθος 26-10-2018

ΘΕΜΑ: Μεταφορά προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής Α.Π.Δ μηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Λόγο της σεισμικής δόνησης που έπληξε το νησί της Ζακύνθου το πρωί Παρασκευή στις 26-10-2018, είναι αδύνατον λόγο της έντασης του σεισμού για τις επόμενες ημέρες να επαναφέρουμε την εργασιακή γαλήνη στα Γραφεία μας και να προλάβουμε να υποβάλουμε τις εναπομείνασες ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ υποχρεώσεις του Μηνός Οκτωβρίου.

Η πόλη της Ζακύνθου το πρωί έμοιαζε με πολύ φάντασμα. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν προσέλθει στην εργασία τους με δεδομένο ότι αναμένεται ισχυρός μετασεισμός στα επόμενα 24ωρα και όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες είναι κλειστές.

Λόγω των πολύ ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή της Ζακύνθου και δεδομένης καταληκτικής ημερομηνίας των Ασφαλιστικών υποχρεώσεων του μηνός Σεπτεμβρίου (κατάθεση Α.Π.Δ των α) για εργοδότες Τεχνικών και Οικοδομικών έργων και β) για εργοδότες ν κοινών επιχειρήσεων), παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για τον ορισμό νέας καταληκτικής ημερομηνίας λήξης των ασφαλιστικών υποχρεώσεων για τις περιοχές που επλήγησαν από αυτό τον σεισμό, καθώς και την αναστολή πληρωμών για τον επόμενο μήνα τρεχουσών εισφορών και των ρυθμίσεων στο Ι.Κ.Α.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Τσουκαλάς Γ. Νίκος

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ
Πέττας Δημήτρης

Η Γραμματέας του Δ.Σ
Λεονταρίτη Μαρία

Keywords
Τυχαία Θέματα