Data Communication: Συγκέντρωση αγαθών για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής



Δελτίο Τύπου

28 Νοεμβρίου 2017

Data Communication: Συγκέντρωση αγαθών για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στο Δήμο Μάνδρας Αττικής ανέλαβε η εταιρεία πληροφορικής, Data Communication.

Σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι

της Data Communication στέκονται δίπλα στους πλημμυροπαθείς - συνανθρώπους μας στη Μάνδρα Αττικής συγκεντρώνοντας, μετά από το κάλεσμα της εταιρείας, κάθε είδους τρόφιμα και είδη καθημερινής ανάγκης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι άμεσες ανάγκες που προκύπτουν από τα σοβαρότατα προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν από εκπροσώπους της εταιρείας την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο Μαρούσι στην πλατεία ΗΣΑΠ, σημείο που είχε ορίσει το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για συγκέντρωση αγαθών, και μεταφέρθηκαν από εκεί στη Μάνδρα.

Λίγα λόγια για την Data Communication

Με έτος ίδρυσης το 1987 και περισσότερες από 40 .000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 21.000 πελάτες στο ενεργητικό της, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 150 στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα