''Βροχή'' οι προσλήψεις στο γραφείο της Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης

14:01 10/4/2019 - Πηγή: seleo
Μέσα σε λίγες ώρες προσέλαβε πέντε άτομα, ενώ είχαν προηγηθεί άλλα τρία στα μέσα Μαρτίου, και προχώρησε στην απόσπαση δύο δημοσίων υπαλλήλων.

Σύμφωνα με ΦΕΚ που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», η Ελευθερία Χατζηγεωργίου προσέλαβε στο Πολιτικό Γραφείο της πέντε άτομα και απέσπασε δύο δημοσίους υπαλλήλους. Έτσι, δουλειά στο Διοικητήριο ως «ειδικός σύμβουλος στο Πολιτικό Γραφείο της υφυπουργού» έπιασε ο δικηγόρος Αναστάσιος Τρελόπουλος, ο οποίος είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

και πριν από ένα χρόνο είχε διοριστεί και στον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, προσελήφθη ως «ειδικός σύμβουλος στο Πολιτικό Γραφείο της υφυπουργού» η δημοσιογράφος Γεωργία Αγγέλη, η οποία εκτελεί χρέη στο Γραφείο Τύπου της υφυπουργού. Το υφυπουργείο έχει διαφορετικό Γραφείο Τύπου. Επιπλέον, προσελήφθη ο Θεόδωρος Κατής, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2015 είχε εκλεγεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης. Στο γραφείο της υφυπουργού προσελήφθησαν ο Γεράσιμος Τσιριόπουλος και η Ελένη Σταυρή. Η κ. Χατζηγεωργίου απέσπασε στο Πολιτικό Γραφείο της τη Μαρία Φουντουκάκη και τη γνωστή εκπαιδευτικό του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τζώγα.Τον περασμένο Μάρτιο το Πολιτικό Γραφείο της «εμπλουτίστηκε» με τρία νέα στελέχη. Επρόκειτο για την Κατερίνα Πιτσούλη (διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου της πρώην υφυπουργού Κατερίνας Νοτοπούλου), τον Βασίλη Σιωμάδη (υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου) και τον Κωνσταντίνο Καρπουχτσή (πρώην συνεργάτη της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά από τους ΑΝΕΛ).

Keywords
Τυχαία Θέματα