Βόμβες Πρέλεβιτς στη συνέντευξη Τύπου για ΠΑΟΚ - Ψάχνει για ιδιοκτήτη - Τι είπε για Σαββίδη!

14:46 23/11/2018 - Πηγή: seleo
Αρχικά ο παλαίμαχος άσος σημείωσε: "Θέλω να ξεκινήσω με το αγαπημένο θέμα του κουτσομπολιού, που δεν είναι στην ατζέντα μου. Ξεκινήσαμε το 2011, η ομάδα έμπαινε στο άρθρο 99, δύσκολες…

Η σκέψη μου ήταν πάντα, μέχρι να βρεθεί καλύτερη λύση. Μέχρι να βρεθεί κάτι οριστικό ή καλύτερο. Δε βρέθηκε κάτι. Η διοίκηση ορίζεται με μια διαδικασία. Για να είμαστε ακόμα εδώ, δεν υπήρχε καλύτερη λύση

όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε φορά που μιλούσα, έλεγα, όταν βρεθεί καλύτερη λύση θα φύγω.

Αν έρθει και ο ιδιοκτήτης, δε θέλω να ασχολούμαι. Όταν θα έρθει κάποιος και το εύχομαι να έρθει, θα του παίρνω δώρο και κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα! Επειδή προφανώς θα πρέπει να αναλαμβάνω ευθύνες, μέχρι να βρεθεί καλύτερη λύση, θα συνεχίσω. Για την άποψη μου, έχω ενημερώσει τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, σε επιστολή μου. Στην τελευταία επιστολή, που έστειλα και στον κ. Σαββίδη, αναφέρω ότι αν έχει κάποιον ανθρωπο, είμαι έτοιμος να αποχωρήσω. Για αυτό το λόγο πιστεύω ότι και ο κ. Σαββίδης θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ομάδα και θα τη στηρίζει μέχρι να βρούμε τον ιδιοκτήτη.

Για όλους αυτούς που δεν ξέρουν τι σημαίνει μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θέλω να πω την άποψη μου, γιατί πρέπει να υπάρχει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, σε ένα καλό επίπεδο, όπως είναι τώρα. Όταν πάω στα παιχνίδια του ποδοσφαίρου, με σταματάει ο κόσμος και μου λέει εσείς μας κάνατε ΠΑΟΚ. Εννοεί το μπάσκετ. Είναι 35άρηδες, 40άρηδες που τη δεκαετία του '90, όταν το ποδόσφαιρο είχε προβλήματα, κρατήθηκαν από την ομάδα μπάσκετ. Μία ολόκληρη γενιά, δημιουργήθηκε από το μπάσκετ.

Οποιος δεν το ξέρει, να το μάθει για να ξέρει τι υποστηρίζει Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, για να δείξουμε τη δυναμική στον πιθανό ιδιοκτήτη, γιατί αν νομίζετε ότι ψάχνουμε κάποιον που θα βάλει χρήματα και θα τα χάνει, δεν υπάρχει σήμερα. Η ΚΑΕ έχει δομή, που μπορεί να προσελκύσει επιχειρηματίες. Κανένας δε θα έρθει μόνος του, πρέπει να πάμε να τον βρούμε. Αυτό συμφωνήσαμε και με τον κ. Κατσαρή. Να ενημερώσουμε τη διασπορά και όλο τον κόσμο ότι είμαστε οι μοναδικοί χωρίς ιδιοκτήτη.

Η πόρτα είναι ανοικτή για όλους. Αυτός είναι ο στόχος. Πως θα το πετύχουμε; Όλοι μαζί Θέλω να ανακοινώσω τη συμφωνία με τη Watt+Wolt που αποφάσισε να γίνει χορηγός στη φανέλα Δεν είχαμε υπολογίσει και κάποιους κανονισμούς που αλλάζουν με στοιχηματικές εταιρείες και δε συμμετέχουν στη διαφημιστική αγορά Κάνοντας τον προϋπολογισμό, έχω κάνει λάθος εκτίμηση της αγοράς. Ποτέ δεν ήταν στόχος να κυνηγήσουμε την ΑΕΚ, σε χρήματα, ούτε άλλες ομάδες. Ήταν να ακολουθήσουμε την αγορά, επειδή ξέρουμε ότι οι πόροι μας είναι περιορισμένοι, για να έχουμε αξιοπρεπή παρουσία. Αυτό σημαίνει 6ο, 7ο μπάτζετ στην Ελλάδα, όπως είμαστε Όπως κάθε χρόνο, ο προϋπολογισμός γίνεται το καλοκαίρι, βλέποντας τι λέει η αγορά στην Ελλάδα, όχι στην Ευρώπη, εκεί είμαστε πολύ πίσω. Από την Τενερίφη που κερδίσαμε, έχουμε πολύ μικρότερο μπάτζετ, δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον Παίρνω την ευθύνη. Εμείς πρέπει να βρούμε τον ιδιοκτήτη, εμείς πρέπει να βρούμε το δρόμο.

Ολα αυτά τα χρόνια, πίστευα ότι δεν είναι δουλειά μας αυτή. Έκανα λάθος. Για αυτό έκανα και τη συνέντευξη του καλοκαιριού Η διοίκηση Πρωτοδικείου, είναι προσωρινή λύση. Πρέπει να βρούμε μία ουσιαστική λύση! Η ομάδα έχει ανάγκη να αλλάξει το επίπεδο που λειτουργεί. Είναι πολύ απαιτητικός ο επαγγελματικός αθλητισμός. Οι ΚΑΕ πρέπει να δημιουργούν έσοδα, να έχουν όλα τα απαραίτητα άτομα. Αυτά είναι 12 άτομα, εμείς έχουμε 4! Δε μπορεί να έχει αποτέλεσμα αυτό. Δε μπορούμε να έχουμε τιμ μάνατζερ ή όποιον ασχολείται με την ομάδα, να έχει και άλλη δουλειά. Έχουν πεθάνει αυτά. Καμία διοίκηση πρωτοδικείου δε μπορεί να τα αλλάξει αυτά Ευχαριστώ τον κ. Κατσαρή, που έχει καταλάβει την κατάσταση και μου έχει δώσει την εξουσιοδότηση να βρω ιδιοκτήτη.

Αυτό είναι υποχρέωση όλων μας Το δεύτερο ήταν ότι πιέζω τον Ιβάν. Ποιος είμαι εγώ να τον πιέσω. Κανένας δεν έχει καταλάβει, ότι η διοίκηση Πρωτοδικειου δε μπορεί να προχωρήσει, ότι έχει προχωρήσει πολύ η κατάσταση στην Ελλάδα και είμαστε το μοναδικό σωματείο χωρίς ιδιοκτήτη Για την περίφημη συνέντευξη που έχω δώσει, η εντύπωση μου είναι ότι ο περισσότερος κόσμος, δεν έχει καταλάβει τι ήθελα να πω. Αυτό που έχω εισπράξει είναι ότι σιγά μη φύγει γιατί οικονομάει! Το μόνο που έχω εισπράξει όταν φύγω από εδώ, είναι ένα πολύ πλούσιο ΑΦΜ από την ομάδα Η δεύτερη είναι για λαϊκή κατανάλωση. Για να κάνουμε προσωπική προβολή εις βάρος της ομάδας.

Επειδή είναι ανεύθυνο να μιλάμε για νούμερα, όποιος είναι σοβαρός ξερει το δρόμο Πάμε στα οικονομικά. Για δύο λόγους θα ζητήσει να ξέρει κάποιος. Πρώτος λόγος, είναι για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να βοηθήσει. Ξέρει τη διαδικασία. Θα πάει στον Ερασιτέχνη και θα πει τις προθέσεις του. Αν είναι σοβαρός, θα πάρει την άδεια, θα ελέγξει και θα πάρει τα στοιχεία που θέλει Είμαι εδώ, επειδή δεν υπάρχει καλύτερη λύση".

Για τη σχέση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη: "Από τη στιγμή που έχει εμφανιστεί και είμαστε πολύ τυχεροί, δεν έχει υποσχεθεί ποτέ τίποτα. Πηγαίναμε, παρουσιάζαμε την ομάδα και περισσότερο ήταν επιθυμία δική μας η εμπλοκή του με την ομάδα. Είμαι ευγνώμων για ότι έχει κάνει με την ομάδα. Του χρωστάμε, δε μας χρωστάει".

Για το πως μπορεί να βρεθεί υποψήφιος επενδυτής: "Η επιθυμία μας είναι να είναι μέσα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Κάθε απόφαση όμως, πρέπει να τη σεβόμαστε. Αν δεν είναι από την οικογένεια, πρέπει να απευθυνθούμε κάπου αλλού. Το προφίλ του ανθρωπου που ψάχνουμε, έχει να κάνει με το πόσο μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δυναμική μιας ομάδας για την επιχείρηση του. Δεν υπάρχει μοντέλο, με κάποιον που να πετάει τα χρήματα του. Είμαστε στο 2018, η κοινωνία έχει αλλάξει, ο τρόπος λειτουργίας έχει αλλάξει, το κοινό έχει αλλάξει, οι επιχειρηματίες έχουν αλλάξει. Πρέπει να τα συνδέσουμε για να κάνουμε μια ομάδα, αυτοχρηματοδοτούμενη. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ένας επιχειρηματίας που έχει την τεχνογνωσία. Σε κάποιο χρονικό διάστημα μετά από 3-4 χρόνια, σε αυτό το υψηλό επίπεδο που ειναι, να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη. Υπάρχει δομή, αλλά δεν υπάρχουν πόροι. Θελουμε μεταγραφές, όχι παικτών, αλλά στελεχών".

Keywords
Τυχαία Θέματα