Βιβή Κουρτίδου: Να ζωντανέψουμε ξανά, την Β' Θεσσαλονίκης

14:01 5/7/2019 - Πηγή: seleo
Η ώρα των πολιτών έφτασε.

Σε λίγα εικοσιτετράωρα θα βρεθούμε μπροστά στις κάλπες για να αποφασίσουμε το μέλλον της πατρίδας μας. Η απόφαση αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και ιστορική. Τα τελευταία χρόνια βιώσαμε την βίαιη αλλαγή της ζωής μας. Βασικές αξίες που όλοι μας πάντα θεωρούσαμε τις σταθερές τις κοινωνίας μας ανατράπηκαν και παραμερίστηκαν.

Ξαφνικά η αξιοκρατία και η αριστεία δεν είχαν πια χώρο. Η οικονομική πολιτική απέκτησε ως βασική επιδίωξη την ισοπέδωση και την προς τα κάτω εξίσωση των εισοδημάτων. Η κοινωνία συνέδεσε την επιβίωσή της με συνεχή επιδόματα,

βοηθήματα και πρόσκαιρες ελεημοσύνες, οι δε υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ με περισσή αλαζονεία μα θύμιζαν ότι πλέον όλα στη ζωή μας πρέπει να είναι μικρά και μίζερα. Μικροί μισθοί, μικρά όνειρα, μικρό μέλλον.

Οι οικογένειες ζουν με τις κουτσουρεμένες συντάξεις των παππούδων μας. Οι νέοι μεταναστεύουν κατά κύματα χωρίς προοπτική επανόδου. Οι δαπάνη για την αγορά τροφίμων μειώνεται και η κυρία Φωτίου είπε στους έλληνες ότι μπορούμε να ζήσουμε μαγειρεύοντας γεμιστά! Οι Ρουβίκωνες αλωνίζουν και η αστυνομία απούσα. Τα χωριά μας ερημώνουν και μαραζώνουν. Δεν αξίζουμε αυτή την ζωή. Η Ελλάδα μας αξίζει καλύτερα. Η Νέα Δημοκρατία θα δώσει στην πατρίδα μας την αξιοπρέπεια την προοπτική. Την Κυριακή ξανακερδίζουμε το μέλλον μας. Με νέα πρόσωπα και φρέσκιες ματιές. Την Κυριακή ζητώ την ψήφο σας. Για να ξαναζωντανέψουμε την Β Θεσσαλονίκης! Για το μέλλον της Πατρίδας μας! Ενωμένοι Μπορούμε!

Βιβή Κουρτιδου, Υποψήφια Βουλευτής Β Θεσσαλονικης με την ΝΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα