Τζόνι Ντέπ: Kατηγορεί την Άμπερ Χερντ ότι έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό

22:16 28/7/2019 - Πηγή: seleo
Τέλος φαίνεται να μην έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την πρώην αγαπημένη του Άμπερ Χερντ αφού υπάρχουν κατηγορίες για άσκηση βίας και από τις…

Αρχικά η Άμπερ Χερντ έχει κατηγορήσει τον ηθοποιό για κακοποίηση προσκομίζοντας μάλιστα στο δικαστήριο φωτογραφίες που αποδείκνυαν τους ισχυρισμούς της. Ο Τζόνι Ντεπ από την άλλη ισχυρίζεται ότι στο πλαίσιο καβγά η Χερν του πέταξε αντικείμενο το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματίσει το δάκτυλό του. Σκηνές βίας έχουν περιγράψει από την πλευρά τους και οι δύο γνωστοί ηθοποιοί με πιο πρόσφατη την καταγγελία του Ντεπ ότι η Άμπερ στον περίφημο καβγά του 2015 έσβησε ένα τσιγάρο πάνω στο μάγουλό του.

Με τη σειρά της ηθοποιός στην πρόσφατη αγωγή της, αποκαλύψε δώδεκα (υποτιθέμενα) περιστατικά βίας εναντίον της, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου έγγαμου βίου με τον σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής.

Ο γάμος του πρώην ζευγαριού μπορεί να κράτησε μόλις έναν χρόνο όμως αυτό το διάστημα στάθηκε αρκετό για εκείνη να δει τη σκοτεινή πλευρά, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, του ηθοποιού. Σύμφωνα μάλιστα με ένα δημοσίευμα της Daily Mail, η Άμπερ Χέρντ, ισχυρίζεται πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν διαρκώς μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών, γινόταν «τέρας» και την χτυπούσε, την χαστούκιζε, την κλωτσούσε και προσπάθησε να την πνίξει.

Τον Δεκέμβριο του 2015, τα πράγματα ξέφυγαν τελείως όταν ο Τζόνι Ντεπ «της ξερίζωσε μεγάλες τούφες μαλλιών» και τη χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει από την μύτη της.

Τώρα ο 56χρονος ηθοποιός περνά και πάλι στην αντεπίθεση κατηγορώντας την 33χρονη Άμπερ – σύμφωνα με δημοσίευμα του The Blast – ότι στον καβγά του 2015 σε έξαλλη κατάσταση η πρώην σύζυγός του, έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλό του. Υπάρχει μάλιστα μια φωτογραφία του Ντεπ, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας, στην οποία ο ηθοποιός φαίνεται σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση με ένα σημάδι στο μάγουλο.

peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα