Το πρώτο camp της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Θεσσαλονίκη!

15:08 26/4/2022 - Πηγή: seleo

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη έρχονται οι πρωταθλητές Ισπανίας για να διοργανώσουν ποδοσφαιρικό camp για αγόρια και κορίτσια από 6 εώς 17 ετών.

Στις 26 με 30 Απριλίου προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων της Atlético de Madrid, με δίπλωμα UEFA pro, θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα

για να πραγματοποιήσουν προπονήσεις και να διδάξουν τις τεχνικές, μιας από τις πιο επιτυχημένες ακαδημίες ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Η Atlético de Madrid είναι ένας θρυλικός ισπανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με ιστορία 100 ετών και ο περσινός πρωταθλητής της La Liga.

Θρύλοι του ποδοσφαίρου όπως οι Sergio Agüero, Falcao, Fernando Torres, Antoine Griezmann, Luis Suarez, Koke, Marco Llórente αποτελούν μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μακρά ιστορία στην προώθηση της ανάπτυξης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η προσωπική ανάπτυξη των παικτών είναι εξίσου σημαντική με την αθλητική τους ανάπτυξη. Γι’ αυτό προσπαθούμε να προωθήσουμε ιδανικά, όπως η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα η ομαδικότητα, η ταπεινότητα και η ισότητα μέσω της αθλητικής πρακτικής και της ανάπτυξης κοινωνικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Αυτές τις ημέρες έρχεται αυτή η μοναδική ευκαιρία στην πόλη μας και οι καλύτεροι αθλητές θα επιλεχθούν για να ταξιδέψουν στην Μαδρίτη και να προπονηθούν με τα αντίστοιχα τμήματα της Atlético de Madrid.

Το άρθρο Το πρώτο camp της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Θεσσαλονίκη! εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα