Το νέο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι ζητά για την κεταμίνη

10:15 4/5/2022 - Πηγή: seleo

Νέο αίτημα για την κεταμίνη αναμένεται να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται ότι σκότωσε με θανατηφόρα δόση της ουσίας κεταμίνη την εννιάχρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, το αίτημα για χημική ανάλυση της κεταμίνης που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα γίνεται με σκοπό να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την ενδονοσοκομειακή κεταμίνη ή αυτή που χρησιμοποιούν οι τοξικομανείς. Αν πρόκειται για κεταμίνη που πωλείται παράνομα, τότε καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης που επιμένει να ρίχνει τις ευθύνες

στους γιατρούς.

«Έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε την πιθανή προέλευση της ουσίας. Η έρευνά μας εξακολουθεί να έχει ως επίκεντρο το φονικό όπλο. Έχουμε την πληροφόρηση ότι είναι διαφορετική η χημική σύσταση μεταξύ της κεταμίνης που χορηγείται από το νοσοκομείο, καθώς και τις παρόμοιες αντίστοιχες φαρμακευτικές ουσίες που διακινούνται παράνομα», επεσήμανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης έρευνας θα οδηγήσει στην ανακάλυψη της πραγματικής προέλευσης της ουσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλα συστατικά έχει η ενδονοσοκομειακή κεταμίνη και άλλα η παράνομη κεταμίνη που πωλείται σε διάφορες μορφές, από χάπι μέχρι και διάλυμα, σύμφωνα με τους ειδικούς. Όπως επεσήμανε στο Star καθηγήτρια κλινικής φαρμακολογίας ΑΠΘ, η παράνομη κεταμίνη είναι συνήθως αναμεμειγμένη είτε με διεγερτικά, είτε με καφεΐνη.

Το άρθρο Το νέο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι ζητά για την κεταμίνη εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα