Το γυμνό επέστρεψε στο νέο ημερολόγιο της Pirelli (βίντεο)

00:01 6/12/2018 - Πηγή: seleo
Το 46ο ημερολόγιο της γνωστής ιταλικής εταιρείας ελαστικών παρουσιάστηκε στο Μιλάνο, σε μια εκδήλωση που βρέθηκαν όλοι όσοι συντέλεσαν στη δημιουργία του.

Φέτος, η Pirelli επέλεξε τον Σκωτσέζο φωτογράφο Άλμπερτ Ουάτσον, ηλικίας 76 ετών(!)γνωστός για τα πορτρέτα διασήμων που πέρασαν από τα χέρια του, όπως του Στιβ Τζομπς και του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Αυτή τη φορά κλήθηκε να παρουσιάσει μέσα από το φακό του, τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών: της Τζούλιας Γκάρνερ, που απολαμβάνει την φυσική ομορφιά, της Λετίσια Κάστα με τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, τη Μίστι Κόπλαντ να τους παρασύρει στο ρυθμό της και της Τζίτζι Χαντίτ, που τα πλούτη δεν της καλύπτουν την μοναξιά που νιώθει.

Με τίτλο "Dreaming", το ημερολόγιο είναι σαν ένα «σενάριο ταινίας» με πρωταγωνίστριες «τέσσερις γυναίκες που σκέφτονται το μέλλον τους».

{youtube}M5AgPF1IXQE{/youtube}

Το 2019…επιστρέφει στο γυμνό, που απουσίαζε τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο και πάλι η καλλιτεχνική του παρουσίαση στο κοινό δεν συγκρίνεται με παλαιότερες που πρόβαλλαν πολύ περισσότερο τη σέξι πλευρά των μοντέλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα