Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη (BINTEO)

10:15 20/12/2018 - Πηγή: seleo
Μπορεί το κινητό της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη να μην έχει ακόμη βρεθεί, αλλά στο φως έρχονται νέα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Τετάρτη, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη. Από τις 28 και μετά την ψάχνουν. Στις

30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της.

Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο.Την ίδια ώρα, στη Ρόδο οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν για τυχόν κυκλώματα που εκβιάζουν νεαρές κοπέλες βιντεοσκοπώντας σε ιδιωτικές τους στιγμές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

{youtube}4sY7YAGQkHc{/youtube}

Ο 19χρονος Αλβανός προσέγγισε και άλλη κοπέλα μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τα 24ωρα των κατηγουρουμένων, του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη, μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το βράδυ της Τετάρτης.Συγκεκριμένα, φίλος του 19χρονου αποκάλυψε ότι λίγες μέρες μετά τη δολοφονία, συνέχιζε να αναζητά νέα κορίτσια.

Μάλιστα, περιέγραψε και ένα περιστατικό, στο οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας. «Μπροστά στα μάτια μας την πήρε με το αμάξι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο φίλος του νεαρού περιγράφοντας τις κινήσεις του. Στη συνέχεια τόνισε πως ο 19χρονος πήρε στο αυτοκίνητό του μία 18χρονη κοπέλα και του ζήτησε να πάει και αυτός μαζί, χωρίς όμως να τον ακολουθήσει.

«Η κοπέλα είχε έρθει στην πλατεία εδώ να αράξουμε και αυτή, εκεί που αράζαμε με τα αυτοκίνητα και με τις μοτοσυκλέτες. Ήρθε στην παρέα ο 19χρονος και λέει «έλα και συ». Εγώ όμως δεν πήγα», πρόσθεσε.

neaselida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα